Icerige atla
Extraloob

Uzun Bir Aradan Sonra NWO ve Extraloob ^_~

· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Uzun Bir Aradan Sonra NWO ve Extraloob ^_~

1-2 pvp yaptık gonymetre ile yıkamadı beni güzeldi ama ellerimiz paslanmış Razz
- Resim Silinmiş.

bir de ufak bir aile toplantısı yaptım hemen fotomuzu çektirdik.
- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
P
Pennywise ⭐ 19y
ani bi kararla nwo yeni server hera da toplanıyor buarada bilmeyenlere duyurulur Mr. Green özlemişim eski günleri,nwo olmasa 2dk oynamam şu rezil oyunu ama o nwo ortamıda bırakılmıyor Very Happy
Z
Zardock ⭐ 19y
hera cok sağlam olucak kadro cok güzel nwonmun % 90 ı herada neptunedekılerde gelıyo headbang2ft9
B
bannedddd ⭐ 19y

ani bi kararla nwo yeni server hera da toplanıyor buarada bilmeyenlere duyurulur Mr. Green özlemişim eski günleri,nwo olmasa 2dk oynamam şu rezil oyunu ama o nwo ortamıda bırakılmıyor Very Happy

Her acılacak server icin aynısını diyorsun be Batu. Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

+999 O Wowdan çıkamaz ki imkanı yok ama ben gelcem Hera'ya madem cleric olaraktan. Mr. Green
P
Pennywise ⭐ 19y

+999 O Wowdan çıkamaz ki imkanı yok ama ben gelcem Hera'ya madem cleric olaraktan. Mr. Green

iddalı kasmıcam zaten parada vermicem oyuna bot falan beleş bulursam kullanacam 2 pc var nasıl olsa birinde wow oynuyorum diğerindede bota bırakacam işte Very Happy yani ilk 80lerden olma hemen farmı bitirme vs. olaylarını takmıcam bu serverda Very Happy
O
Pacifice ve guilde hoşgeldin okan abi seni bekliyorduk hep Mr. Green Mr. Green
Bu arada kasarsın artık bizi Mr. Green Mr. Green Mr. Green
N
Narqotic ⭐ 19y

hera cok sağlam olucak kadro cok güzel nwonmun % 90 ı herada neptunedekılerde gelıyo headbang2ft9

Hera ne zaman gelecek Question
M
muratko193 ⭐ 19y
Bende Hera da olacagım kend, guildimi kuracam gelmek isteyenleri beklerim bu arada NWO ya dusman olan arkadasların hera ya geçmemeleri menfaatlerine olur baksanıza butun nwo tum kadro orda olcakmıs Twisted Evil
J
uzun bir aradan sonra tekrar dönmüşün okan abi hayırlı olsun ..
Hera 'da başarılar.. Gerçi başarılı olacağınız kesin ama adettendir. Mr. Green
L
Liu ⭐ 19y

uzun bir aradan sonra tekrar dönmüşün okan abi hayırlı olsun ..
Hera 'da başarılar.. Gerçi başarılı olacağınız kesin ama adettendir. Mr. Green

belki benim saturn maceram gibi aksaklıklarla uraşırsa Twisted Evil Twisted Evil
T
Torquel ⭐ 19y
Vayy,su coldu son lwl imblue olarak gormeyi bile özlemis insan.

Basarılar yeni serverda,belki eser bizde geliriz.
D
DarkSouLz ⭐ 19y
güzel resimler extraokk ama bufflar düşük tek cold ile heuskal yüksek ama 9lu farm da kasarsın güzel olur extraokk headbang2ft9

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: