Açıyorum PC yi onu oynuyorum bunu oynuyorum canım sıkılıyor.
Bende bir Wizard / Cleric char açıp , 70 lvl yapıp SP kasmaya başlamak istiyorum.
Gold fiyatları ucuz olan , Sürekli dolu olmayan , iyi bir ortam olan Server istiyorum.
Siz bana hangi Serverı tavsiye edersiniz ?
Uzun Bir Aradan Sonra SRO ya başlamak !
· 14 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
C
CyperSpesiaL
⭐ 15y
argos new ama oyuncu biraz az tam aradıgın gibi
J
JosanStathaM
⭐ 15y
hiç başlama benceeee bende bıraktım yıl basında 2 sene olcak lanet olsun böle bi online oyuna cs akar hoca 😄 sro para ister 😉
Silkroad R geliyor ona başlarsın salı günü
Uranus. tavsiye ederim. dolu olduğunu çok görmedim.
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
cok ozlediysen gercekten,en azindan private serverlardan birine basla.orjinali tam bir para tuzagi.level kasmaktan eglenmeye vakit bulamazsin.en son levele gelirsin,en saglam seti dizersin,sonra yeni bir update gelir ve yeniden level yeniden set .... boyle gider iste.
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
petra boş ve goldu ucuz ama ortam berbat adamını bulursan iyi ama zor ben buldum çok şükür
Bencede ama illaki normal sroya başlayacağım diyorsan
Uranus. tavsiye ederim. dolu olduğunu çok görmedim.
Silkroad R ile normal sro arasındaki fark ne ?
hiç başlama benceeee bende bıraktım yıl basında 2 sene olcak lanet olsun böle bi online oyuna cs akar hoca 😄 sro para ister ;)
Aynen ya, CS akar. ^^
Bütün serverlar boş merak etme 😄
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !İyi ortam lazım bana 😄
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Caspiana gel vereyım sana 74 lvl wızard/clerıc char char kasmada kullan sadece setı yok soyuktu bıraktım npc set gıydır kullan dıgerlerı 114 lvller pt den fazla olsalarda onun bırını verebılırdım ama sımdılık bu bosta bunu kullanırsn
Caspiana gel vereyım sana 74 lvl wızard/clerıc char char kasmada kullan sadece setı yok soyuktu bıraktım npc set gıydır kullan dıgerlerı 114 lvller pt den fazla olsalarda onun bırını verebılırdım ama sımdılık bu bosta bunu kullanırsn
Msn adresini verebilir misin ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap