Icerige atla
Extraloob

Uyumayan ve programlama bilen :):)

· 7 Yanıt · 937 görüntüleme
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Arkadaslar not defteri ile site yapmaya calısıyıorum kendi başıma video izleyerek urasıyorum 😊

Fakat bu arka planı nasıl degiştirecegimi bulamadım hangi kodla degiştiriyoruz bilen biri yardımcı olabilirmi

Arkaplan beyaz kötü duruyor makara:

Ps: Lütfen dalga geçmeyin acemeyim 2 saat önce başladım 🎭
7 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben css ile yapıyorum ;
html {
background-color:#renkkodu;

}

tarzı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada yeni başlıyorsan not defteri artistik kaçıyor "dreamweaver" dene.
C
Canova ⭐ 17y
Sanırım html'e yeni başladın ve css bilmiyorsun. Html'i tamamen öğrendikten sonra sana şiddetle css öğrenmeni tavsiye ederim. Onun dışında sana geçici bir çözüm önerebilirim: <body> başlangıç taginin içine şunu yazacaksın: bgcolor="black" Yani şu şekilde olacak <body bgcolor="black"> black yerin istediğin rengin ingilizcesini yazabilirsin. onun yerine # ile başlayarak o rengin kodunu da yazabilirsin.

Başta da belirttiğim gibi bu geçici bir çözüm. Yani css bilmeyenler için. Kimse bununla site kodlamıyor. CSS öğrenmek şart:)

Not: Bu arada html programlama dili değildir, işaretleme dilidir 🎭

Kemalist bro bu arada öyle değil de şu şekilde olursa daha doğru olur kanımca:
body{
}
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
ben css ile yapıyorum ;
html {

}

tarzı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada yeni başlıyorsan not defteri artistik kaçıyor "dreamweaver" dene.

Bilgisayar mühendisi kuzenim vardı o Not defterinden basla dedi bende urasıyorum 😊

Urastıkca urasası geliyor insanın summer4:
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Sanırım html'e yeni başladın ve css bilmiyorsun. Html'i tamamen öğrendikten sonra sana şiddetle css öğrenmeni tavsiye ederim. Onun dışında sana geçici bir çözüm önerebilirim: <body> başlangıç taginin içine şunu yazacaksın: bgcolor="black" Yani şu şekilde olacak <body bgcolor="black"> black yerin istediğin rengin ingilizcesini yazabilirsin. onun yerine # ile başlayarak o rengin kodunu da yazabilirsin.

Başta da belirttiğim gibi bu geçici bir çözüm. Yani css bilmeyenler için. Kimse bununla site kodlamıyor. CSS öğrenmek şart:)

Not: Bu arada html programlama dili değildir, işaretleme dilidir 🎭

Kemalist bro bu arada öyle değil de şu şekilde olursa daha doğru olur kanımca:
body{
}

Off oldu cok saol:=)
C
Canova ⭐ 17y

Rica ederim. Bu arada tekrar söyleyeyim 😄 Daha başlayalı iki saat olduğu için css le kafanı karıştırma şimdilik ama kesinlikle css'in gerekli olduğunu da bil 😊 Ondan evvel de dreamweaver gibi bir text editörü indirmeyi unutmazsan iyi olur 😊
O
Onitsuka OP ⭐ 17y

Rica ederim. Bu arada tekrar söyleyeyim 😄 Daha başlayalı iki saat olduğu için css le kafanı karıştırma şimdilik ama kesinlikle css'in gerekli olduğunu da bil 😊 Ondan evvel de dreamweaver gibi bir text editörü indirmeyi unutmazsan iyi olur :)

tmm ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: