Arkadaslar not defteri ile site yapmaya calısıyıorum kendi başıma video izleyerek urasıyorum 😊
Fakat bu arka planı nasıl degiştirecegimi bulamadım hangi kodla degiştiriyoruz bilen biri yardımcı olabilirmi
Arkaplan beyaz kötü duruyor makara:
Ps: Lütfen dalga geçmeyin acemeyim 2 saat önce başladım 🎭
Uyumayan ve programlama bilen :):)
· 7 Yanıt · 937 görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
ben css ile yapıyorum ;
html {
background-color:#renkkodu;
}
tarzı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada yeni başlıyorsan not defteri artistik kaçıyor "dreamweaver" dene.
html {
}
tarzı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada yeni başlıyorsan not defteri artistik kaçıyor "dreamweaver" dene.
Sanırım html'e yeni başladın ve css bilmiyorsun. Html'i tamamen öğrendikten sonra sana şiddetle css öğrenmeni tavsiye ederim. Onun dışında sana geçici bir çözüm önerebilirim: <body> başlangıç taginin içine şunu yazacaksın: bgcolor="black" Yani şu şekilde olacak <body bgcolor="black"> black yerin istediğin rengin ingilizcesini yazabilirsin. onun yerine # ile başlayarak o rengin kodunu da yazabilirsin.
Başta da belirttiğim gibi bu geçici bir çözüm. Yani css bilmeyenler için. Kimse bununla site kodlamıyor. CSS öğrenmek şart:)
Not: Bu arada html programlama dili değildir, işaretleme dilidir 🎭
Kemalist bro bu arada öyle değil de şu şekilde olursa daha doğru olur kanımca:
body{
}
Başta da belirttiğim gibi bu geçici bir çözüm. Yani css bilmeyenler için. Kimse bununla site kodlamıyor. CSS öğrenmek şart:)
body{
}
ben css ile yapıyorum ;
html {
}
Bilgisayar mühendisi kuzenim vardı o Not defterinden basla dedi bende urasıyorum 😊
Urastıkca urasası geliyor insanın summer4:
Sanırım html'e yeni başladın ve css bilmiyorsun. Html'i tamamen öğrendikten sonra sana şiddetle css öğrenmeni tavsiye ederim. Onun dışında sana geçici bir çözüm önerebilirim: <body> başlangıç taginin içine şunu yazacaksın: bgcolor="black" Yani şu şekilde olacak <body bgcolor="black"> black yerin istediğin rengin ingilizcesini yazabilirsin. onun yerine # ile başlayarak o rengin kodunu da yazabilirsin.
body{
}
Off oldu cok saol:=)
Rica ederim. Bu arada tekrar söyleyeyim 😄 Daha başlayalı iki saat olduğu için css le kafanı karıştırma şimdilik ama kesinlikle css'in gerekli olduğunu da bil 😊 Ondan evvel de dreamweaver gibi bir text editörü indirmeyi unutmazsan iyi olur 😊
Rica ederim. Bu arada tekrar söyleyeyim 😄 Daha başlayalı iki saat olduğu için css le kafanı karıştırma şimdilik ama kesinlikle css'in gerekli olduğunu da bil 😊 Ondan evvel de dreamweaver gibi bir text editörü indirmeyi unutmazsan iyi olur :)
tmm ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap