Arkadaşlar saati var falan filan yazmayın selket ile neight kesiyoruz anubis ve isie girmeyi deniyince ne bi hata veriyor nede giriş yapıyor
- Resim Silinmiş.
ANUBIS ve ISIS acil yardım arkadaşlar bilen yazsın lütfen!
· 15 Yanıt · 40K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
herhalde bu AP olayından dolayı girilmiyo tam bilmiyorum ama icerde en cok sp kasan hangi jobsa o giriyor herhalde oyle olabilr tam bilmiyorum ™
cuneyt abimede soyledim oyle dedi AP kimde ise o girer dedi 😄 ™
Evet düzcelinni Dediği Gibi Hangi Job Guildinin Ap'ı Yüksek Olursa Onlar girebiliyor.
C
Cengizhancelik
⭐ 18y
Arkadaşlar dikkat etmediniz galiba. Not Possible yazıyor serverla alakalı bir problem olabilir.
Arkadaşlar dikkat etmediniz galiba. Not Possible yazıyor serverla alakalı bir problem olabilir.
öyle bi sorun olmaz dedimiz gibi hergun en cok kasan hangi jobsa giriş hakkını o kazanıyor ama bu nasıl hesaplanıyo bilemiyorum bizim serverde en cok hunter var hep onlar kesıyo thiefler sadece sp icin gidiyorlar
AP PUANİNİNA BAKAR YEŞİLLER HUNTER TURUNCULAR. THİEF. HANGİ TARAF COK İSE O taraf girebiliyor. isis anubis ap ile ilglili selket neith. herkes girebiliyor. haroisde. öyle.
AP ile alakalı eşitsizlik olmaması açısından, zati yazılmış bende tasdik memuru olarak yazayım dedim makara:
Hunter cavede kasan hunter sayısı daha fazla bu yuzden hunterların ap yuksek sıkıntı burda sizde hunter olun girersiniz.
sp kasan 2 party var 1 hunter partysi 1 thief pt si biz neight e gidince onlar kasmaya devam ediyor ordan kaybediyoruz galiba bide sürekli üstte hunter/trader guild yazıyor 😞
AP PUANİNİNA BAKAR YEŞİLLER HUNTER TURUNCULAR. THİEF. HANGİ TARAF COK İSE O taraf girebiliyor. isis anubis ap ile ilglili selket neith. herkes girebiliyor. haroisde. öyle.
yeşil anubis turuncu isis yada tam tersi ama hunter veya trader değil 😊
Hunter cavede kasan hunter sayısı daha fazla bu yuzden hunterların ap yuksek sıkıntı burda sizde hunter olun girersiniz.
👍
👍 en dogru ve açıklayıcı cevap
Selket ve neithe görev yapmaksızın her iki job üyeside girebilir hatta ikiside aynı anda odaya girebilirler.
isis ve anibus için; hunterler için "kapado" Thiefler için "Moharia" dan alınan görevler neticesinde biriken AP puanları gerekli. Yeşil hunter/trader--turuncu thief (1. AP BAR)
Harois için "Mansuana" adlı NPC den alınan görevler neticesinde biriken AP puanları gerekli.(2.AP BAR)
isis ve anibus için; hunterler için "kapado" Thiefler için "Moharia" dan alınan görevler neticesinde biriken AP puanları gerekli. Yeşil hunter/trader--turuncu thief (1. AP BAR)
Harois için "Mansuana" adlı NPC den alınan görevler neticesinde biriken AP puanları gerekli.(2.AP BAR)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap