Icerige atla
Extraloob

ANUBIS ve ISIS acil yardım arkadaşlar bilen yazsın lütfen!

· 15 Yanıt · 40K görüntüleme
SunLight
SunLight OP ⭐ 18y
Arkadaşlar saati var falan filan yazmayın selket ile neight kesiyoruz anubis ve isie girmeyi deniyince ne bi hata veriyor nede giriş yapıyor

- Resim Silinmiş.
15 Yanıt
D
duzceli81 ⭐ 17y
herhalde bu AP olayından dolayı girilmiyo tam bilmiyorum ama icerde en cok sp kasan hangi jobsa o giriyor herhalde oyle olabilr tam bilmiyorum ™
D
duzceli81 ⭐ 17y
cuneyt abimede soyledim oyle dedi AP kimde ise o girer dedi 😄 ™
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Evet düzcelinni Dediği Gibi Hangi Job Guildinin Ap'ı Yüksek Olursa Onlar girebiliyor.
C
Arkadaşlar dikkat etmediniz galiba. Not Possible yazıyor serverla alakalı bir problem olabilir.
D
duzceli81 ⭐ 17y
Arkadaşlar dikkat etmediniz galiba. Not Possible yazıyor serverla alakalı bir problem olabilir.

öyle bi sorun olmaz dedimiz gibi hergun en cok kasan hangi jobsa giriş hakkını o kazanıyor ama bu nasıl hesaplanıyo bilemiyorum bizim serverde en cok hunter var hep onlar kesıyo thiefler sadece sp icin gidiyorlar
M
MekanYer6 ⭐ 16y
AP PUANİNİNA BAKAR YEŞİLLER HUNTER TURUNCULAR. THİEF. HANGİ TARAF COK İSE O taraf girebiliyor. isis anubis ap ile ilglili selket neith. herkes girebiliyor. haroisde. öyle.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
AP ile alakalı eşitsizlik olmaması açısından, zati yazılmış bende tasdik memuru olarak yazayım dedim makara:
Q
Quattro ⭐ 19y
Hunter cavede kasan hunter sayısı daha fazla bu yuzden hunterların ap yuksek sıkıntı burda sizde hunter olun girersiniz.
SunLight
SunLight OP ⭐ 18y
sp kasan 2 party var 1 hunter partysi 1 thief pt si biz neight e gidince onlar kasmaya devam ediyor ordan kaybediyoruz galiba bide sürekli üstte hunter/trader guild yazıyor 😞
SunLight
SunLight OP ⭐ 18y
AP PUANİNİNA BAKAR YEŞİLLER HUNTER TURUNCULAR. THİEF. HANGİ TARAF COK İSE O taraf girebiliyor. isis anubis ap ile ilglili selket neith. herkes girebiliyor. haroisde. öyle.

yeşil anubis turuncu isis yada tam tersi ama hunter veya trader değil 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Hunter cavede kasan hunter sayısı daha fazla bu yuzden hunterların ap yuksek sıkıntı burda sizde hunter olun girersiniz.

👍
G
GNR ⭐ 18y

👍 en dogru ve açıklayıcı cevap
_
_titan_ ⭐ 19y
Selket ve neithe görev yapmaksızın her iki job üyeside girebilir hatta ikiside aynı anda odaya girebilirler.
isis ve anibus için; hunterler için "kapado" Thiefler için "Moharia" dan alınan görevler neticesinde biriken AP puanları gerekli. Yeşil hunter/trader--turuncu thief (1. AP BAR)
Harois için "Mansuana" adlı NPC den alınan görevler neticesinde biriken AP puanları gerekli.(2.AP BAR)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: