B Black Rain OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Her hafta olduğu gibi yeniden silkroada geri dönmek istedim ve bir warrior açtım kendime, Açtığım warriordan sıkılıp bıraktım ama arkada çok güldüğüm fotoğraflar bıraktı bana 😄 Mesela;Sizce nasıllar 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K Kobe ⭐ 19y 17 yil once #2 😄sondakinde ayrıca nazlı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #3 Abi çok iğrenç char ya 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E El Verano ⭐ 18y 17 yil once #4 homoseksüel 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EvoLuTioN ⭐ 19y 17 yil once #5 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XipeTotec ⭐ 18y 17 yil once #6 erkek mi bu char 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #7 erkek mi bu char :P 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #8 homoseksüel 😁 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos ⭐ 19y 17 yil once #9 kırkız 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PwneD ⭐ 18y 17 yil once #10 ehueuhu 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnG3L_K_S ⭐ 18y 17 yil once #11 o karakterin zate özelihi o gözleri hep kapalı:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #12 o adam kör dalga gecmeyin plz ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil