C ChrsNYC OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Gereksiz üşengeçliğimin en yakın dostu 😴 ders esnasındada görülebilirkonu önceden de açılmış yeniden yorumlanmasının güzel olacağını düşünerek açtım... Dosyalar (1) agir_uyku.jpg 23.6 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 17 yil once #2 Baş düşmanım 😊 Ben onu sevmiyorum, o beni seviyor ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #3 Günde max 4 saatimi ayırdığım hiçsizlik. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #4 bünyemin min. ihtiyaç uyduğu şey. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 17 yil once #5 Haftasonlarının vazgeçilmezi. 😴 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StickControl ⭐ 19y 17 yil once #6 yarı ölüm... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil