yaşamımızın yaklaşık olarak %30'unu kapsayan güzel bir olay.
Uyku
· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Uyku denilince aklıma hemen okul zamanları gelir. Hiç kalkamazdım. Allah'tan şimdi lise bitti de kurtulduk.
Uykunun tarifini yapacak olursak da eşi benzeri olmayan bir şey. Hayatta en çok sevdiğim şeylerin başında gelir diyebilirim. 😊
Uykunun tarifini yapacak olursak da eşi benzeri olmayan bir şey. Hayatta en çok sevdiğim şeylerin başında gelir diyebilirim. 😊
S
StickControl
⭐ 19y
uyku yarı ölüm
genellikle geceleri birçok kişinin yapmış olduğu eylem 😊
Derslerde vakitin hızlı geçmesini sağlayan olay. Geceleri yapılmaması gereken şey
T
TitusPullo
⭐ 19y
Eğer ki zevkli bir iş yapıyorsan uyku ölüm gibidir hiç gelmesin istersin.Fakat hiç keyfin yok iken uykunda gelidiyse senden iyisi yoktur. Yatağa uzandığın vakit dünyanın en tatlı zevklerinden birini alırsın.
uyku halinde yarı ölüm yaşanırmış, günlük 6 saat ideal uykuymuş, öğlen uykusu güzelleştirirmiş.
uyku halinde yarı ölüm yaşanırmış, günlük 6 saat ideal uykuymuş, öğlen uykusu güzelleştirirmiş.
Ben sitenin en güzeliyim o vakit. 😄
look at me honey.
bir sana bir de uykuya doyamıyorum sözünün öncüsü olan bir fiziksel durum
Bana göre kötü geçen bir günün ardından belki de o günde başıma gelen en güzel olay. Ayrıca; İnsanı dinlendiren güzel rüyalar görmesini 😈 sağlayan ve günün neredeyse 1/3 'ünü alan olay.
Bana göre kötü geçen bir günün ardından belki de o günde başıma gelen en güzel olay. Ayrıca; İnsanı dinlendiren güzel rüyalar görmesini 😈 sağlayan ve günün neredeyse 3/1 'ini alan olay.
1/3.. 😜
Bana göre kötü geçen bir günün ardından belki de o günde başıma gelen en güzel olay. Ayrıca; İnsanı dinlendiren güzel rüyalar görmesini 😈 sağlayan ve günün neredeyse 3/1 'ini alan olay.
1/3.. :P
Bir yanlışlık mı var :? 3te1i manasında yazmıştım ama. 🙄 🎭
Yazdigim gibi yaziliyor iste ters yazilmis... ^^
1/3.. :P
Bir yanlışlık mı var :? 3te1i manasında yazmıştım ama. 🙄 🎭
Günün 3/1'ü 3 güne tekabül etmektedir. 1/3'i ise 8 saate...
Günün 3/1'ü 3 güne tekabül etmektedir. 1/3'i ise 8 saate...
Tamam.Şimdi anladım kusura bakmayın biraz kafam gitmiş de sabah sabah bira yaramamıştı zaten. 😁
bi nevi kurtuluş
haftasonlarının vazgeçilmezi. 😴
Huzurun tek war olduğu yer
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap