Icerige atla
Extraloob

Üye Rütbeleri Hakkında Öneri

· 52 Yanıt · 3.9K görüntüleme
D
DarkGirl OP ⭐ 18y
Daha güzel bişey bulamadınız mı? Razz keşfediyorum,gözlemliyorum,biliyorum cart curt ben beğenmedim şahsen daha şık bişeyler yazın ya Razz bence daha sempatik şeyler yazılsın örneğin

Forumun Kralı,Forumun Babası,Forumun Kraliçesi,Forumun Eziği,Forumun Akıllısı vs vs gibi Razz Ya da siz daha uygun birşeyler bulun Razz Şimdikiler çok basit olmuş santam
52 Yanıt
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Eğlence Aramıyoruz Bence Gayet Güzel
Foruumun Eziği O da nedir Mr. Green
.NET
.NET ⭐ 19y
bence şu andakiler süper eğer bunlar berbatsa seninkiler... daha berbat Laughing
hem bu forum standard yani diğer forumlar gibi değil farklı Wink extraokk
[F New]Solo Gitarist
J
Jigsaw ⭐ 19y

Daha güzel bişey bulamadınız mı? Razz keşfediyorum,gözlemliyorum,biliyorum cart curt ben beğenmedim şahsen daha şık bişeyler yazın ya Razz bence daha sempatik şeyler yazılsın örneğin

Forumun Kralı,Forumun Babası,Forumun Kraliçesi,Forumun Eziği,Forumun Akıllısı vs vs gibi Razz Ya da siz daha uygun birşeyler bulun Razz Şimdikiler çok basit olmuş santam

Röntgenliyorum da koycaktık da ciddiyet bozulmasın istedik. Razz
D
DarkGirl OP ⭐ 18y
Üff ya yine de değişse fena olmazdı Razz
B
bannedddd ⭐ 19y
Forumun Babası, Forumun Kralı falan mı? Iyy.. popcorn Very Happy
L
lastturk_ ⭐ 19y

Nereye çekiosn Cem sen konuyu böle Twisted Evil
Msnden yazdıın iletilerle bni yıldraman tmm mı Very Happy Mr. Green
L
lastturk_ ⭐ 19y

Forumun Babası, Forumun Kralı falan mı? Iyy.. popcorn Very Happy

Benden ForumunLegendi olur Demi Can Mr. Green Mr. Green
D
DarkGirl OP ⭐ 18y
Niye dalga geçiyorsunuz ya ben illada bu olsun mu dedim örnek olarak yazdım. Madem beğenmiyorsunuz siz daha iyisini bulun...
U
Uykucu ⭐ 19y
Bence Değişmesin...
D
DarkGirl OP ⭐ 18y

Bence Değişmesin...

Tabi seninkinde Deneme Mod yazıyor bende de öyle yazsa bende değişmesin derdim Razz
U
Uykucu ⭐ 19y

Bence Değişmesin...

Tabi seninkinde Deneme Mod yazıyor bende de öyle yazsa bende değişmesin derdim Razz

Ne Alaka
J
Jigsaw ⭐ 19y
Değişmesi düşünülebilir ama sorunlar yerine çözüm önerileriyle daha çok ilgileniyoruz. Ben de hoşlanmıyorum pek gözlemleyen keşfeden röntgenleyen üyelerden.. Laughing
J
Jigsaw ⭐ 19y

Bence Değişmesin...

Ne Alaka

Senin rütben absürd durmadığı için senin açından bir sorun olmadığını söylemek istiyor. Wink
K
Kanya ⭐ 18y
Ard Arda Msg Atma Jiggycim..
U
Uykucu ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Yapsak da forum kraliçesi forum kralı falan olmayacak kesinlikle. Razz
U
Uykucu ⭐ 19y

Yapsak da forum kraliçesi forum kralı falan olmayacak kesinlikle. Razz

Zaten Var
Game Designer

Mr. Green

Obur
Şirine
Azman Razz
Gazman falan
Razz Mr. Green
yes.
J
Jigsaw ⭐ 19y

Mr. Green

Obur
Şirine
Azman Razz
Gazman falan
Razz Mr. Green

lol Playboy olarak mutluyum, Gargamel olmak istemiyorum. Ogame forumunda oldum yeterince. Mr. Green Orda hepimiz bir şirin oluyorduk tüm yönetim olarak. Hepimizin avatarları bi şirinindi. Sonra Simpsons olduk sonra da geçti gitti bura gibi oldu.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: