Merhaba Arkadaşlar son zamanda telefon almayı planlıyorum İphone 5c almayı dusunuyorum ama pek karar veremedım mağlum çeşit ve tercihler çok sızlerden gelicek onerılerıde bekliyorum 🍺
Teşekkürler 😎
Teşekkürler 😎

iPhone candır; ancak 5C yi tavsiye edeni hiç görmedim. 5 Kullanıyorum ve mutluyum. Ayrıca iPhone'de özelik yok diye düşünme sakın iPhone kendi başına bir devlettir.
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildiiPhone candır; ancak 5C yi tavsiye edeni hiç görmedim. 5 Kullanıyorum ve mutluyum. Ayrıca iPhone'de özelik yok diye düşünme sakın iPhone kendi başına bir devlettir.
iPhone'da özellik mi yok? iPhone cidden başlı başına özellik

Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildiiPhone candır; ancak 5C yi tavsiye edeni hiç görmedim. 5 Kullanıyorum ve mutluyum. Ayrıca iPhone'de özelik yok diye düşünme sakın iPhone kendi başına bir devlettir.
Ben de onu kastediyorum ki zaten onur 😁
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildiiPhone candır; ancak 5C yi tavsiye edeni hiç görmedim. 5 Kullanıyorum ve mutluyum. Ayrıca iPhone'de özelik yok diye düşünme sakın iPhone kendi başına bir devlettir.
Tamam işte destekledim yazını :D

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap