Icerige atla
Extraloob

Uydunet vs ADSL Karşılaşması (Hız Karşılaştırması)

· 16 Yanıt · 2.7K görüntüleme
A
Agilla OP ⭐ 18y
Kapışma Yapmışlar İşte Şaşırtıcı Farklar

Uydunet - 8mbit
- Resim Silinmiş.
ADSL - 8mbit
- Resim Silinmiş.
------------------------------------------------------------
Uydunet - 4mbit
- Resim Silinmiş.
ADSL - 4mbit
- Resim Silinmiş.
Uydunet - 2mbit
- Resim Silinmiş.
ADSL - 2mbit
- Resim Silinmiş.
Uydunet - 1mbit
- Resim Silinmiş.
ADSL - 1mbit
- Resim Silinmiş.
16 Yanıt
M
Mojito ⭐ 18y
utandım:S
ps:ttnet kullanıcıcısıyım kahrolsun o güne 😜
L
Lampard_08 ⭐ 17y
ps:ttnet kullanıcıcısıyım kahrolsun o güne :P

aynen 😈
L
Leet1 ⭐ 19y
Doğal.. TTnet i milyonlar kullanıyor Uydunet ttnetin yanında bir avuç doğal yani bu kadar hız farkı
M
Mirage ⭐ 19y
Ya Türk Telekomdan hayır mı gelir :?
Z
zeki_ce ⭐ 18y
Doğal.. TTnet i milyonlar kullanıyor Uydunet ttnetin yanında bir avuç doğal yani bu kadar hız farkı

Sorun milyonlar değil.Ttnet te ona göre milyarları cebe indiriyor.Bu paraların az bir kısmını altyapı çalışmaları için kullansaydı şimdi bu halde olmazdı.
ABD, Japonya, Almanyanın kullanıcı sayısı bizden daha mı azki bu kadar kaliteli hizmet alıyorlar.

Uydu net şimdilik çok iyiymiş duyumlarıma göre.
Ya bide süperonline kendi ağını oluşturuyor.Kendi optik kablolarını döşüyor.100 Mbit hızı 129 TL ye sağlıyorlar.
10 mb sınırsız da çok ucuzdu 39 TL falan.
Muhteşem bir olay ama sadece 4 büyük şehirde ve belli ilçelerde var şimdilik.
I
ps:ttnet kullanıcıcısıyım kahrolsun o güne :P
K
Kobe ⭐ 19y

Sorun milyonlar değil.Ttnet te ona göre milyarları cebe indiriyor.Bu paraların az bir kısmını altyapı çalışmaları için kullansaydı şimdi bu halde olmazdı.
ABD, Japonya, Almanyanın kullanıcı sayısı bizden daha mı azki bu kadar kaliteli hizmet alıyorlar.

Ya bide süperonline kendi ağını oluşturuyor.Kendi optik kablolarını döşüyor.100 Mbit hızı 129 TL ye sağlıyorlar.

eğer büyürlerse ki büyürler o zaman onların fiyatları da çok pahalı olur
Q
Quensis ⭐ 19y
UyduNet'e geçtikten sonra farkı hissediyorsunuz gerçekten. ^^
A
Agilla OP ⭐ 18y
UyduNetin Güzel Daha İyi Sorun Çözüyorlar Turk Telekomdaki Çalışanlar Gibi Saçma Saçma Sorun Çözme Şeyleri Söylemiyorlar Sorunu Söylüyorsun Tak Diye Cevabı Yapıştırıyor Sorunda Çözülüyor.Auperonline Denende Quiknet Bizim Buralara Daha Gelemedi üylüle dogru fiber çekiceklermiş.onları bekliyorum 100 megabit 130 tl site de oturanlar için gayet güzel oluyor ancak apartmansa kötü gibi ama apartman ile anlaşılırsa 100 megabit güzel dagılabilir. 😊
Q
Quater ⭐ 18y
Türk Telekom dediğini koskoca türkiye kullanıyor ayrıca uydunette bi sorun cıkacağı zaman uzun sure onarılamayacağını dusunuyorum ne de olsa yenı kurulmus ve sistem yeni
A
Agilla OP ⭐ 18y
Türk Telekom dediğini koskoca türkiye kullanıyor ayrıca uydunette bi sorun cıkacağı zaman uzun sure onarılamayacağını dusunuyorum ne de olsa yenı kurulmus ve sistem yeni

Uydunet Kablolu Tv Türkiyeye GEldiginden Beri Var ADSL den önce nerdeyse ama internet hizmetini 10 senedir veriyor ve Gerçekten online oyunlarda iyi sorun cıktıgında anında onarıyorlar sistemlerinde sorun olmadıkça

ps: 4Ever Uydunet , TTnet e kafam girsin
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Ahh Süperonline net bizim burdada varmış 129 lira 100mb sınırsız wahhh 😊
Altında şu net bide zehir gibi bir makine olucak torrentdan 20dkda bir oyun indirir denerim zaaa xD
T
Trexy ⭐ 17y
Turkiye bilmem hatırlayanınız varmıdır ama teknolojiyi her daim geriden takip eder Matbaa'nın ülkemize gelişinden anımsarsanız. Ülkemiz başkalarının kullanıp başka sistemlere geçisiyle kullanılmış sistemleri yeni gibi kullanması pekte görülmeyecek bir durum değil...
O

👍 👍
T
TwiLighT ⭐ 18y
uydunet ile tanıştığım gün titinete lanet ettim. şimdi superonline'ı bekliyorum.ama burada altyapı yok sanırım 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: