Icerige atla
Extraloob

ÜStümdeki İtemler Düşüyor

· 17 Yanıt · 2.3K görüntüleme
N
NeverTooLate OP ⭐ 18y
neden böle bişi oluyor anlamadm 1haftada 2kez stafım düşmemesi için ne yapabilirim
17 Yanıt
F
Chin karakter kas makara:
N
NeverTooLate OP ⭐ 18y
bu siteye son zamanlarda noluyor anlamadm arkdaşım bi soru sordum saçma cwplar verme ne dion sen?
N
NeverTooLate OP ⭐ 18y
ynlış oldu msj prdn:S
M
Mavi Duman ⭐ 16y
zaten weaponlar düsmez korkma
N
NeverTooLate OP ⭐ 18y
1haftada 2 tne düştü 😄
düşmez dion
B
Buura ⭐ 19y
Charın buff basmak için eline rod almıştır bu arada basamamıştır canavarlar sıkıştırmıştır felan ölünce staff iventoryde olduğu için düşmüştür (:
N
Charın buff basmak için eline rod almıştır bu arada basamamıştır canavarlar sıkıştırmıştır felan ölünce staff iventoryde olduğu için düşmüştür (:

+1905 👍
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
bu siteye son zamanlarda noluyor anlamadm arkdaşım bi soru sordum saçma cwplar verme ne dion sen?

benim bi arkadaşımda da oldu aynı olay wizardlar çok yattığı zaman özellikle elindeki silah kolaylıkla düşüyor neden oluyor anlamış değilim eğer seninde iteminin çok yatmaktan dolayı düştüğünü düşünüyorsan çarını yatmıyacağı bi yerde bota koymanı tavsiye ederim 👍
B
Buura ⭐ 19y

benim bi arkadaşımda da oldu aynı olay wizardlar çok yattığı zaman özellikle elindeki silah kolaylıkla düşüyor neden oluyor anlamış değilim eğer seninde iteminin çok yatmaktan dolayı düştüğünü düşünüyorsan çarını yatmıyacağı bi yerde bota koymanı tavsiye ederim 👍

Neden yorumlara bakmazsınızki ?
X
Xanthos ⭐ 19y
değiştirilecek silahın solutunu 3 ya da 4 olarak ayarlayın botunuzdan. silah düşme probleminize çözüm olacaktır.
E
emrap33 ⭐ 17y
kendınden yuksek lv mob oldurunce ıtem duşuyor sanıyorum bıraz daha alçakta kasarsan hem olmessın hemde ıtem duşmez 😊
K
kaos77 ⭐ 18y
ıtem dusmesı canavardan crt atak yıyınce duser dıye bılıyorum. 2 defa petim boyle dusen ıtem bulmustu. artı6 staf ve yıne artı 6 eu kalkan:) ıtem harıcınde genelde cok pot return scrool gıbı ıvır zıvırda yerden cok buldum. canavardan 50 tane hp dusmez heralde.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
ne silah düşmesi ya pk falanmı oldun hangi sro bu anlamadım 😄
E
exotic ⭐ 18y
değiştirilecek silahın solutunu 3 ya da 4 olarak ayarlayın botunuzdan. silah düşme probleminize çözüm olacaktır.

Teorik açıdan 😁
furious
furious ⭐ 19y
kendinden lvl olarak yüksek canavaarlarda kasarsan yattığın zaman iteminin düşmesi çok yüksek yani kırmızı canavrlarda kasarsan ortalama 4 -5 yatmada bir itemin düşer dikkat etmelisin
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
52 lvken 59 yetide 60 lv olana kadar kastıgımı hatırlarım 1 kere bile bişi düşmemişti

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: