Icerige atla
Extraloob

---Üstekini Hayatını Yazma---

· 39 Yanıt · 3.9K görüntüleme
_
_CaspeR_ OP ⭐ 19y
Evet çok kıısa ve güzel bir oyun çok kısa pragraflarla üste msj yazan kişiyi hayatını analtıcaksınız çok basit

örneğin

Üsteki Çok İyi fakat tek bir sorunu oaln kişidir o kişi sarhoşun tekidir ama çok iyi kalbi vardı vs

gibi kısa hayatını yazma

benden başlayınız
39 Yanıt
O
os1 ⭐ 19y
üsteki ni tanımıyorum ama ii birisidir.Tek bir sorunu var kumarbazdır her gece 200 silkine kumar oynar bide gecekonduda yaşar.
O
os1 ⭐ 19y
oldumu acaba?
detective
_
_TaZMaNiA_ ⭐ 19y
yukardakı hayatında bı halta yaramamıştır.tek problemi poposunun kafasından büyük olmasıdır... Very Happy Twisted Evil
(darılmaca yok oyun sonuçta .. Very Happy )
O
os1 ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green Very Happy Very Happy
O
os1 ⭐ 19y
tazmania güzel bi sro fanatiğidir birgün charı çalındı die evini yaktığıoldu yani biraz pisikopattır . karısı evi yaktı die onu sokağa attı ve artık sokakta yaşamaya mahsur kaldı gelecekteki hayatında başarılar dileriz headbang2ft9
_
_CaspeR_ OP ⭐ 19y
üsteki çok meymeletsiz çok konuşan birisidir hep gece gündüz kumarhanelerde gezer

lütfne gülücük laflar oyunu bozmayalım devam
J
Jigsaw ⭐ 19y
Üstteki çok sabırsız biridir, bu onun bi dezavantajı bu yüzden bazı yerlere gelememiştir.
_
_CaspeR_ OP ⭐ 19y
üstteki çok saygılı yardımsever fakat kalp kıran birisidir Mr. Green
O
os1 ⭐ 19y
üsteki vip olmuş ama adm olamamış birdir çok konuşur ama öz konuşur aklı başındadır evlenmek isteyn kızlara numarsını verebilirm evine bağlı bi erkek dir.
_
_CaspeR_ OP ⭐ 19y
üsteki çok saygılı hep kız peşinde koşan kızların peşini bırakmayan birsidir
E
Excrea ⭐ 19y
ustteki ''ElazigLee Extraloob screamadle jesuswan Hepinizin Bayramı Kutlu Olsun''diyerek yagcilik yapan biridir Razz saka bi yana neden sadece onlarin bayramini kutluyosun biz insan diilmiyiz burda Evil or Very Mad Mr. Green kızdım smdi Very Happy
O
os1 ⭐ 19y
üsteki çok sinirli bi okadr da garipdir her şeye burnunu sokar adm sewdiğini bayramını kutlar onada burnunu sokar
E
Excrea ⭐ 19y

üsteki çok sinirli bi okadr da garipdir her şeye burnunu sokar adm sewdiğini bayramını kutlar onada burnunu sokar

demek benm hakkimda boole dusunuyosun Crying or Very sad uzuldum smdi okadar kotu birimiyim ben yaw Very Happy
S
SilenTT ⭐ 19y
üsteki saygılı karakterli birisidir.tam bi bowmandır(öleydi galiba)
O
os1 ⭐ 19y

demek benm hakkimda boole dusunuyosun Crying or Very sad uzuldum smdi okadar kotu birimiyim ben yaw Very Happy
oyun ya geyiğe vurdum yanlış anlamadın demi ?
_
_CaspeR_ OP ⭐ 19y
üsteki oyun bozan çok konuşan birsidir hiç başaldıüı oyunu tamamlama< Mr. Green Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

ustteki ''ElazigLee Extraloob screamadle jesuswan Hepinizin Bayramı Kutlu Olsun''diyerek yagcilik yapan biridir Razz saka bi yana neden sadece onlarin bayramini kutluyosun biz insan diilmiyiz burda Evil or Very Mad Mr. Green kızdım smdi Very Happy

+1

Bi de o kadar yardım ettim adam için uğraştım ismimi yazmamasına ayrıca bozuldum.
E
EFendi ⭐ 19y
üstteki seviyeLi bir forum üyesidiR kahvekeyfi
_
_CaspeR_ OP ⭐ 19y
üsteki çok saygılı yardımsever dir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: