gaia ya başlayacaklar msj atsın
Uptade bitince yeni server gaia açılıyo
· 11 Yanıt · 878 görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
gaia ya başlayacaklar msj atsın
Nerden aldın bu bilgiyi. Korkutma beni :S Pre Plus aldım o kadar boşa gitmesin 😄
Nerden biliyorsun? 🙄
silkroadonline sitesinde gireken uptade yapılıo yeni sever açılcak yazıodu :?!!!
Ben okudum o Haberi,Görememiştim öyle birşey :S Gelse haber veriyorlar Haftaya Salı Açılacak falan diye.Birden açmazlar 😉
bilmiom vala yanlış haber de olabilir
yeni server acmazlar daha hele dur yaw ne aceleleri var baska server acacaklarina serverlerin hepsinin kapasitesini yükseltsinler daha iyi ayni naneye gelir hemde daha iyi olur
yeni server acmazlar daha hele dur yaw ne aceleleri var baska server acacaklarina serverlerin hepsinin kapasitesini yükseltsinler daha iyi ayni naneye gelir hemde daha iyi olur
+1 :?!
Hera hala 2000 😄 3 Ay oldu... 3000 Falan yapsınlar bare
bilmom olur ihşalah snn için hade hayırlısı :?!! :?!! ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... 🎅 🎅 ?!!!!!!. ?!!!!!!. 😄 😄 😄
gelırse 10000 sılk ıle baslayabılırım:D
Yok yok açılmıyor. 😉 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Yeni Server [Gaia] Açılıyor... Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb..