M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş. biraz çekmeye çalıştım ama bug a sokamadım çok elite çıktı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E Eyvallah ⭐ 18y 17 yil once #2 Biz daha oyuna giremedik:SsAdam unq kesiyor hehe:))Tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #3 saolxD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #4 hll emre 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #5 saol:D dier çarımı sokamıyom.c7 veriyo. ilk botsuz girdim şeytan kestim sonra botla girdim dier çar girmiyo iyi mi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F34RL3SS ⭐ 19y 17 yil once #6 Nasil girdin oyuna bizede anlatsana 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #7 Nasil girdin oyuna bizede anlatsana :)bilsem ilk cod gelmiyodu sonra girdim server bomboş^^.sonra şeytan ın hp yi azalttım biraz tek başıma sorna pt ye girenler oldu, sorna bot la gircektim gene aynı şey oldu con gelmedi sorna geldi girdim. şimdi c7 veriyo sürekli TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #8 dene knk dene 😄 alıcak 😄 ama suan bida checke girdi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #9 emre yazar_15_tr seninmi la 😄? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #10 evt TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #11 kac lv o yazar 15? :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #12 Gratz Tebrikler HACIM TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #13 gzz 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #14 Gratz Tebrikler HACIMsaol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #15 gzz 😈saol 😈 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil