Manuel patch'i indirip update'i yaptım. Start geliyor oyuna giriyorum id-pw yazdıktan sonra karakterimide seçiyorum. Ancak karakteri seçip start'a bastıktan sonra hiçbir hata wermeden oyun kapanıyor, daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı aranızda?
Update Sonrası Problem
· 19 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
M
MassiveAttack
⭐ 19y
4 kişi aynı sorunu yaşadığı için msnden yazdı..
Oyunu bıraktığım için bende böyle bir sorun yok ^^
Oyunu bıraktığım için bende böyle bir sorun yok ^^
Off Noldu bu :Sroya:
deniyorum scream, birazdan haber veririm.
Daha Once Boyle Bı Sorunu Ne Gordum Ne Dydum..
ps ; drotalion Sorunun Cozumunu Bulacaktır 😉
ps ; drotalion Sorunun Cozumunu Bulacaktır 😉
Bende bir sorun yok...
Hangi server?
Hangi server?
Böyle bir sorunla karşılaşmadım (Bizim EXL.pk2 edit kurulu olmasına rağmen).
Abi sen eniyisi oyunu kaldır kur
Bu sabah oyunu sildim tekrar kurdum(pk2 editler ile) v150 inin üzerine manuel update yaptım hiç sorun çıkarmadı
Abi sen eniyisi oyunu kaldır kur
Bu sabah oyunu sildim tekrar kurdum(pk2 editler ile) v150 inin üzerine manuel update yaptım hiç sorun çıkarmadı
Client_exe yeniden yükle sorunun kalmayacak...(aynısını bende yaşadım) 😄
Çözüm ßulundu 😄
Client_exe yi yeniden yükle derken? biraz daha açıklarmısın gece oldu kafam durduda.Bendede aynı sorun var sabahtan beri start ve oyundan atıyor
Uw sorunu halledince sevinçten sizleride bilgilendirememişim ^^ en basit yöntem olarak, sitemizde verilen isrobot 1.92 topicindeki client'ı indirip diğerinin üzerine yazın 😉
Uw sorunu halledince sevinçten sizleride bilgilendirememişim ^^ en basit yöntem olarak, sitemizde verilen isrobot 1.92 topicindeki client'ı indirip diğerinin üzerine yazın ;)
Ben baktım ama bulamadım.sana zahmet olmazsa buraya linkini verirmisin 🙄
Teşekkürler
rica ederim 😉
Bende yine oyundan atıyor.Ama bu sefer ??? hatası vererek 😢 😢
Birkaç deneme yap karşına çıkan hatayı ''x'' ile kapatarak, olmazsa ekran kartı driverını yenilemeyi dene?
x ile kapattığımda birşey farkedermi?
C
Cruise_Fair
⭐ 18y
tşkler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap