T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 14 yil once #1 kasmaya son sürat devam 🤤 meteora dikkat surprised1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
X xlorxlarge ⭐ 18y 14 yil once #2 Tebrikler düzceli81'le kafa kafaya gidiyosunuz 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jaysean ⭐ 18y 14 yil once #3 benim bowcu 114 oldu ^^PS: tebrikler iyi gidiyorsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T theweled ⭐ 17y 14 yil once #4 bro bow charı nasıl kastn 114 e ? party mı war? yada nerede kasıyorsun Jaysean ?? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jaysean ⭐ 18y 14 yil once #5 2 tane wizard 1warrior&cleric / 2 tane bard 1 nuker bide bow var işte TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 14 yil once #6 tbr bu görevle anlaşılan 120 olucaz 😄 ™ ben valla görev 30 dk bitiyo görev verip gelmesi süresi 4dk yani 1 saate 2 kere veriyo 0.30 exp normalde 0.20 yassasaate 0.50 o yess:D ™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ColdHeart ⭐ 17y 14 yil once #7 gökhan hangi görev o sürekli alınıyomu malum benim charlarda 110 a yaklastı hehe 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 14 yil once #8 115 lwlde geliyo 200 tane toplama 0.15 kasıyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ColdHeart ⭐ 17y 14 yil once #9 sağol. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O onurmustu ⭐ 17y 14 yil once #10 tbrikler bro 120 gogogo 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #11 ouw o meteor ne ya öyle summer5: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 14 yil once #12 gz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil