Icerige atla
Extraloob

Unutulan veya çalınan Sbot Şifresi Geri Alınımı

· 14 Yanıt · 8.9K görüntüleme
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

Şimdi aşağıdaki adrese gidip gerekli bilgileri doldurmanız yeterli olacaktır.Ama bu siistemde sanırsam hesabımıza çalan kişi yükleme yaparsa olmuyor çünkü son yükleme yapan paypal hesabını soruyor.

TIKLAYIN

Gelelim formu nasıl dolduracağınıza:

- Resim Silinmiş.

14 Yanıt
P
Prisoners ⭐ 18y
Ellerine sağlık 😘
/ Sabit
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Şimdi aşağıdaki adrese gidip gerekli bilgileri doldurmanız yeterli olacaktır.Ama bu siistemde sanırsam hesabımıza çalan kişi yükleme yaparsa olmuyor çünkü son yükleme yapan paypal hesabını soruyor.

TIKLAYIN

- Resim Silinmiş.

Harika bir topic çok teşekkürler ❤️
B
Buzzz ⭐ 18y
Ellerine sağlık
furious
furious ⭐ 19y
benim şifrem vardı hatta old costumerdım 5-6 ay sbot yükletmedim şimdi deniyom şifreyi Id yi falan kabul etmiyo forumu dolduruyom Id yi bulmuyo geri almanın başka bi yolu varmı :J
M
malea ⭐ 17y
güzl payaşım
S
samsun@ ⭐ 18y

TIKLAYIN

- Resim Silinmiş.

güzel paylasım sagol sıfreyı hatırlamayan adam son yükleme yapan paypal hesabını nerden bılsın^^
R
rephles ⭐ 18y
son yukleme yapılan tarih şart mı ? yoksa değil mi eger sartsa gitti bizim canım uyelik 😞
ben bunu sormuştum son yukleme yaptıgın saati falan soylemen gerekiyor dedi nerden bileyim arkadas son yuklediğim saat ve tarihi.
son yukleme yapılan tarih şart mı ?
V
Viski ⭐ 18y
Sürek Yüklenirse O Zaman Satın Aldıgınız Kişinin Geri Alma Gibi Bi Şansı Kalmıyor Yanlışmıyım ?
C
CanisMajor ⭐ 18y
Yanlız bu işlem yeni alınmış bir sbotta eski sahibi tarafından çalınmasına sebep olabilir.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Biri paypal hesabı ile süreyi uzatırsa o kişi tekrar alabilir.yanlışmıyım.
E
erdinc16 ⭐ 18y
benim ki çalındı adam benim üzerime yüklü bota kredi yüklemiş botu alamıyorum geri varmı bunun çaresi??
M
McLinkin ⭐ 16y
tsk
B
beytobond4 ⭐ 19y
eee biz extralob aracılıgıyla yuklettık paypal adresi felan bilmiyoruz nasıl geri alıcaz ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: