Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi? Sizce
Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi?
· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Böyle bir konuyu burda tartışmak yanlış D.mod olmuşsun bunu bilmen lazımdı
Bunun Neresi Yanlış Kavga Edin Demiyorum Burası Anket Bolumu İse Burda Goruslerini Ozgurce Herkez Suna Bilir!!! SayGıLaR
konuyu tartışmak bile gereksiz
ozgur bir ulkedeyiz...
ozgur bir ulkedeyiz...
Ben Zaten Tartısın Demiyorum Sizin Goruslerinizi İstiyorum!..
Fakat bu olay siyasete giriyor zaten gerekli açıklama forum kuraları 5. maddede mevcut...
5. Bu site üzerinde, siyasi fikir ve görüş tartışmaları, siyasi eylem duyuruları, dini görüş tartışmaları yapılmamalıdır. Bir görüşü rencide etmek, bir görüşe hakaret etmek, bir görüşü savunanlara veya bir dinin mensuplarına hakaret etmek, bu kural kapsamında yasaktır.
5. Bu site üzerinde, siyasi fikir ve görüş tartışmaları, siyasi eylem duyuruları, dini görüş tartışmaları yapılmamalıdır. Bir görüşü rencide etmek, bir görüşe hakaret etmek, bir görüşü savunanlara veya bir dinin mensuplarına hakaret etmek, bu kural kapsamında yasaktır.
Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi?
-Evet
-Evet
D.mod olmuşsun kuralları bilmiyorsun 😆 😆 😎
Arkadaş Ben Tartısın Demiyorum. Bilgilerinizi Sunun Diyorum Tartısmayı Cıkaran Kişi Sensin Bırak Herkez Ozgurce Fikrini Sunsun Orada 5.Maddede Tartısmak Yasaktır Diyor!..
Arkadaş SeninLe Tartısmaya Girmicem. Gel Ozele Ver Msn'ni Orada Doya Doya Tartıs!..
Moderatör Arkadaş Bile Birşey Demiyor!.. Hatta Oyunuda Kullandı... Bir Sakıncası Olduğunu Hiç Sanmıyorum!..
sitemizin d-modu kuralları sizden öğrenecek değil ; konu tartışılır eğer konu siyasi odaklara yönelirse kilitlenir bu kadar basit.
Benim yorumum ne zaman gün gelir türbanlı türbanı yüzünden, mini etekli eteği yüzünden, Haçlı haçı yüzünden etc. tepki görmez o gün serbest olmalı günümüz şartlarında imkansız.
Benim yorumum ne zaman gün gelir türbanlı türbanı yüzünden, mini etekli eteği yüzünden, Haçlı haçı yüzünden etc. tepki görmez o gün serbest olmalı günümüz şartlarında imkansız.
sitemizin d-modu kuralları sizden öğrenecek değil ; konu tartışılır eğer konu siyasi odaklara yönelirse kilitlenir bu kadar basit.
Tebrikler Espio ...
Tebrikler Espio ...
Süpersin Cok Saol...
Hayır... 😎
hayır
-öğrencileri kutuplara ayırıyor ve kendi içimizde bölünüyoruz 😘
-öğrencileri kutuplara ayırıyor ve kendi içimizde bölünüyoruz 😘
türban üniye girerse bende içkiyle üniye girerim bu kadar basit..
Evet, bu konuyu bu devirde tartışmak bile gereksiz
- Hangi devirde ?
Hayır , laikliğe karşıdır ayrıca yasalarla belirlenmiştir .
- Hangi devirde ?
Hayır , laikliğe karşıdır ayrıca yasalarla belirlenmiştir .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap