Her türlü unique için hangisi ? yan skiller bard mı yoksa celeric mi lazım en iyi? ölmemesi için felanda, noise yoksa dha mı iyi
Unique leri kesmek için Wizard/Bard mı? Celeric mi?
· 14 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
110 wizz için demon da sadece bard dha iyi.gerisinde pek yan skile gerek yok
http://www.youtube.com/watch?v=AYhjm6NzqQo&feature=channel_video_title
şu video daki xbow a bakarmısınız, çocuk 100 lvl xbow ve demon a bir wizard dan ne kadar fazla vuruyor. nasıl bu damage yi yapabiliyor? zerk'i mi özel ? zerk bastıktan sonra damagesi bu kadar yükseliyor, 4 katı
şu video daki xbow a bakarmısınız, çocuk 100 lvl xbow ve demon a bir wizard dan ne kadar fazla vuruyor. nasıl bu damage yi yapabiliyor? zerk'i mi özel ? zerk bastıktan sonra damagesi bu kadar yükseliyor, 4 katı
H
HeroMaster
⭐ 17y
Wizard Cleric tabiki. Bard tek başına hiçbir işe yaramaz koşmaktan başka. Bard party bufudur. ama clericde herzaman kendi başına bile faydası olur
mavii ye katılıyorum 😊 video da ise fazla crit gelmiş ve wizz eziktr başka türlü wizzden unıq almk kolay değildir
Benım düşüncem bard'dan yana demon olsun lord olsun genelıkle toplu beklenıyor uniqler bu yüzden demonda noıse lordda noıse acarsan yatma sansın azalır ve bard olduğun için daha seri atack yapabilirisin ben şahsen 110 FF Wiz/bard charımı cleric yaptım ve su anda cok pişmanım Bard 4Ever!
Ama ben pvp de yapacağım, bard kötü bence celeric yatmaz güçlü
wizard/cleric. bard'ın sana sağlayacağı tek şey hızlı koşma, onuda 1 tane 100% speed drug alarak çözebilirsin..
cleric sana holy spell verir, isy ve cerb gibi uniquelerde donup kalmazsın.
offering'i saymıyorum bile.. 😁
cleric sana holy spell verir, isy ve cerb gibi uniquelerde donup kalmazsın.
offering'i saymıyorum bile.. 😁
F
Fundamental
⭐ 17y
Celeric ne yaaa
Ne demek celeric ne? Heal lıyor kendine spell var recovery diğerleri 😊
F
Fundamental
⭐ 17y
Çok sağol bilmiyodum zaten ben -.-"
Cleric yap. Herkes demiş yok noıse felan war yaw demon elıtelerı senın noıseyı ıplemıyor zaten yap clerıc bas bless ını patlat zerkını ac lıfenı keyhelper a bırak gıt 😈
Ne demek celeric ne? Heal lıyor kendine spell var recovery diğerleri :)
Celeric ne yaaa
arkadaş yazım yanlışına dikkat çekmek istemiş 😉
Wizard / celeric yapacağım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap