Bu link uniqin çıktığı yerin x y z kordinatlarını veriyor.Media pk 2 aracılığıyla yapılmıştır.Sbot kullananlar için birebirdir.Yazın sbota kordinatları char gitsin kessin.Trojen diye iftira atan olmasın.Her türlü virüs programıyla tarayabilirsiniz.
+rep pls 😄
Unique coordinate 2.3 Full
· 14 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
nasıl yani mesela Lord çıktı sen hotandasın nerde çıktığını mı gösteriyor ?
Program o anda alarmını çalıyor uniq çıkınca sana x y z kordinat veriyor.
kanıt göster daha bu gün üye olmuşsun bunu koymuşsun nerden bileyim indirdiğim an virüs bulaşmayağacığın
Kanıt göstermek için indirip ilk önce virüs taraması yapabilirsin.Ben sana kanıt göstermek için unique beklemek zorundayım.Ama şu an 110 larda charımı kasıyorum.
emeğine saglık kardes cidden denedım oldu .. yanlız vista kullananlarda sorun cıkıyodu yanılmıyosam . ama genel bı sorun değildi . ama cok güzel bi program tesekkurler 😊
L
LegendLess
⭐ 18y
la olum gidin şuradan coluk cocuk adam kandırmaya çalısıyorlar sakın inanmayın :=) 2 accda onun 😄
ikisi de banlanmıştır.
Allahım ne akıllılar var ya makara:
T
TheBigDady
⭐ 19y
ikisi de banlanmıştır.
Huhaha ellerine sağlık abi summer6: .
Bide x-y veriyor oda bişey 😄 nese: 😆 Amma güldüm ama ha 😈 daral: summer1:
Nina Ricci
⭐ 17y
bunları joymax'a havale etmek gerek akılları fazla proje üretiyor.

extra +repi vermiş daha söze gerek yok
bunları joymax'a havale etmek gerek akılları fazla proje üretiyor.
+1500 😄 😄
Bu iki delikanlı hacker olma sevdası içindeler.Lamer olduklarının farkında olmadan !
😊
😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WarOfLuck 120 Cap / 13Dg Yeni İtem /%100 Full PVP / Bedava İpek / Yeni Görevler / Unique / PVP Silkroad R Full Client Yama ve 120 lvl Unique Görüntüleri Reina Silkroad | 120 Cap | Full Pvp-Unique Server | Auto Event System ssRo pRivaTe Server full unique event eğlencenin adresi xD Deadly_Hunt Apollo Full Unique (26 tane)