Icerige atla
Extraloob

Uluğbey Öldü mü ?

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
of offf diziyi ancak izleyebildim memati sıktı uluğbey öldü mü acep bilen duyan varsa haber etsin lütfen merak ettim 🤤 nese: 💃 🎅
12 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
uluğ gider yaşar ağa geyiği başlar ama kel artık oyuna fazla girmez engellediler devlet siyaset işlerini sokak çete uyuşturucu olaylarına girdiler.
W
Whisk ⭐ 16y
Normalde olsa kesin ölür dü hem omzuna hem de kalbine yakın bi yere kurşun yedi. Ama dizi olduğu için ve de bunu da İskender gibi 1-2 sezon oynatçakları için ölmez 😆

Belki bir sürpriz olur, ölür.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Normalde olsa kesin ölür dü hem omzuna hem de kalbine yakın bi yere kurşun yedi. Ama dizi olduğu için ve de bunu da İskender gibi 1-2 sezon oynatçakları için ölmez 😆

Belki bir sürpriz olur, ölür.

Herkes ölmez diye bekliyor fakat bence ölerek büyük bir sürpriz olacak.
Special thx to Flexi
R
Rochas ⭐ 16y
bu kadar büyük bir adam bu kadar çabuk ölmeyecek diye düşünüyorum,ayrıca memati bunu böyle uzaktan sıkarak ölmesine izin vermeyecektir acı çektire çektire kafasına sıkar diye düşünüyorum ^^
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
En az 6 ay daha gider bu adam dizide.Ha komada yatar o başka^^ Ama iskender'den çektikleri kadar bundan çekmezler diye düşünüyorum.
W
WinstonBox ⭐ 16y
Ölür gibime geliyor Çünkü izleyici 2. iskenderi yani ulubeyi 2 3 sezon izlemek istemiyor. yeni şeyler yeni olaylar lazım bence. 😊 .. Kırmızı kitap vs olan gizemlerin geri dönmesi lazım.
J
Journalist ⭐ 19y
Bence öldü ve ekip bir şekilde Filistin'e gitti. bugün gösterime girdi film birazdan gidip izleyeceğim. 😎
C
uluğ değil abi ulubey
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Gebersin k*pek summer7: 😜
L
Lemus ⭐ 18y
Bence ölmedi ama o adam 4-5 bölüm daha gider..
A
Addicted ⭐ 19y
Bunuda iskender gibi yakalayıp yakalayıp kaçırırlar 😆 Yakaladıkları adamı neden öldürmezler anlamıyorum zaten :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: