of offf diziyi ancak izleyebildim memati sıktı uluğbey öldü mü acep bilen duyan varsa haber etsin lütfen merak ettim 🤤 nese: 💃 🎅
Uluğbey Öldü mü ?
· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
uluğ gider yaşar ağa geyiği başlar ama kel artık oyuna fazla girmez engellediler devlet siyaset işlerini sokak çete uyuşturucu olaylarına girdiler.
Normalde olsa kesin ölür dü hem omzuna hem de kalbine yakın bi yere kurşun yedi. Ama dizi olduğu için ve de bunu da İskender gibi 1-2 sezon oynatçakları için ölmez 😆
Belki bir sürpriz olur, ölür.
Normalde olsa kesin ölür dü hem omzuna hem de kalbine yakın bi yere kurşun yedi. Ama dizi olduğu için ve de bunu da İskender gibi 1-2 sezon oynatçakları için ölmez 😆
Herkes ölmez diye bekliyor fakat bence ölerek büyük bir sürpriz olacak.
Special thx to Flexibu kadar büyük bir adam bu kadar çabuk ölmeyecek diye düşünüyorum,ayrıca memati bunu böyle uzaktan sıkarak ölmesine izin vermeyecektir acı çektire çektire kafasına sıkar diye düşünüyorum ^^
En az 6 ay daha gider bu adam dizide.Ha komada yatar o başka^^ Ama iskender'den çektikleri kadar bundan çekmezler diye düşünüyorum.
W
WinstonBox
⭐ 16y
Ölür gibime geliyor Çünkü izleyici 2. iskenderi yani ulubeyi 2 3 sezon izlemek istemiyor. yeni şeyler yeni olaylar lazım bence. 😊 .. Kırmızı kitap vs olan gizemlerin geri dönmesi lazım.
J
Journalist
⭐ 19y
Bence öldü ve ekip bir şekilde Filistin'e gitti. bugün gösterime girdi film birazdan gidip izleyeceğim. 😎
C
crazyhektor
⭐ 15y
uluğ değil abi ulubey
Gebersin k*pek summer7: 😜
Bence ölmedi ama o adam 4-5 bölüm daha gider..
Bunuda iskender gibi yakalayıp yakalayıp kaçırırlar 😆 Yakaladıkları adamı neden öldürmezler anlamıyorum zaten :/
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap