S shneZee OP ⭐ 18y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #2 Diyecek kelime bulamadım.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GteGrenSemsiye ⭐ 19y 15 yil once #3 içim bi fena oldu ama gerçekten dönemi yansıtmış, çok kıymetli fotoğraflar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 15 yil once #4 insanların nasıl ağladığını gördünüzmü ? nazi askerinin gözlerine bir bakın .. ATAM işte bukadar büyük bir insandı ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy ⭐ 18y 15 yil once #5 Tüylerim diken oldu. Gzlerm doldu, dyecek söz bulamıyorum. :!!&%&! :'( :'( TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 15 yil once #6 uff içim gitti yaa pray: 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 15 yil once #7 Vay be harbiden fena etkilendim 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 15 yil once #8 "halkım beni korur" deyip koruma kullanmayan tek lider, ulu önder ATATÜRK 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil