Icerige atla
Extraloob

Ufak bir öneri...!!!

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
M
mokoko1 OP ⭐ 19y
Merhaba arkadaşlar ufak bir onerım war adminlere eğer kaaLe alırlarsa sevırım sımdı cogu kısımız calısıo veya okula gidio kimileride benım gıbı hem okuyo hem calısıo genelde extraloob a sürekli giremıorum kimi arkadaslarımızda giremio o yüzden yenı programlar veya yenı olaylar cıktıgında otomatik olarak mail limize gelmesını ısterdım uye olurken zaten mail i mizi istio konuyu buraya acmamın sebebi ise burda daha cok kişinin oldugunu dusunuyorum...!!! saygılar sevgiler herkeze iyi oyunlar a.e.o'unn...!!! kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi
9 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
İstiyorsanız Hiç Forumada Uğramayın ?

Konuları Yerine Açmaya Özen Gösterin Konu İstekleriniz - Önerileriniz Bölümüne Taşınmıştır.
_
_aLy_ ⭐ 19y

Merhaba arkadaşlar ufak bir onerım war adminlere eğer kaaLe alırlarsa sevırım sımdı cogu kısımız calısıo veya okula gidio kimileride benım gıbı hem okuyo hem calısıo genelde extraloob a sürekli giremıorum kimi arkadaslarımızda giremio o yüzden yenı programlar veya yenı olaylar cıktıgında otomatik olarak mail limize gelmesını ısterdım uye olurken zaten mail i mizi istio konuyu buraya acmamın sebebi ise burda daha cok kişinin oldugunu dusunuyorum...!!! saygılar sevgiler herkeze iyi oyunlar a.e.o'unn...!!! kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi

sanırım bunu Kullanıcı Kontrol Panelinden ayarlıyabilirisn extraokk
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

sanırım bunu Kullanıcı Kontrol Panelinden ayarlıyabilirisn extraokk

Oradan Değilde . Tbot Bölümüne Abone Olursun Her Açılan Konuda E-Mail Gelir . E-Mailin Bir Sürü Gereksiz Soruyla Dolar santam
_
_aLy_ ⭐ 19y
başına sanırım koydum zatn Mr. Green biyerden yapıldını hatırlıom ama nerden die düşünüodum Laughing
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
forum kültürü apayrıdır burasını tadı mailde olmaz irc nin tadı burada olamaz Wink
M
mokoko1 OP ⭐ 19y
Aslında olsadı daha iyi olurdu ama neyse bu arada konuyu yanlış yerde actıgım ıcın tekrar tekrar özür diLerimmm...!!!
J
Jigsaw ⭐ 19y
Haber listesi gibi bir şey olabilirdi eğer burası bir download sitesi olsaydı. Ama burası bir download sitesi bot sitesi değil dostluk ve paylaşım platformu. Wink
M
MakmeN ⭐ 19y

İstiyorsanız Hiç Forumada Uğramayın ?

Konuları Yerine Açmaya Özen Gösterin Konu İstekleriniz - Önerileriniz Bölümüne Taşınmıştır.

extraokk extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: