Icerige atla
Extraloob

Ufak Bir Sorun Yardımlarınızı Bekliyorum..

· 8 Yanıt · 1.6K görüntüleme
C
cruoizei OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Problem bu arkadaşlar ne yaptıysam düzelmedi oyun içerisinde bildiğim herşeyi uyguladım sonuç aynı. O slot ordan çıkmıyor 😊 Eğer daha önceden bu problemi yaşayıp aşan birileri varsa veya bu konu hakkında bir fikri, bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim herkesi iyi çalışmalar...
8 Yanıt
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Garip sorun bende bikere olmuştuda küçültüp taşıya bildim anca
Yaralı style
C
cruoizei OP ⭐ 19y
Garip sorun bende bikere olmuştuda küçültüp taşıya bildim anca

- Küçülttüm büyülttüm winsows mode ye aldım falan bir sürü şey denedim ama hep orda hiç çıkmıyo sevdi orayı 😊
C
CosmicGate ⭐ 16y
bak Skillerini koydugun yerin üstünde Slotlar varya ordan üçgen şeklinde bi şekil var ona tıkla. Ordanda Extended slot 2 var o kutucuk işaretliyse işareti kaldır sorunun düzelicektir
S
Ekran ayarlarını değiştir.
C
cruoizei OP ⭐ 19y
Dediklerinizin hepsini denedim ama yok yok düzelmiyor herşeyi yaptım son çare belki burdan birisi biliyodur diye buraya yazdım ama sanırım kimse karşılaşmamış bu durumla 😊 en son silip tekrar yükliycem inş. o zaman düzelir 😊
S
SirGLooMy ⭐ 15y
oyunu silip yüklerseniz sorununuz düzelecektir
diğer 2. skill bar üstünde olduğu için ayarları değiştiremiyoruz o yüzden tek care oyunu tekrardan kurmak
C
CosmicGate ⭐ 16y
Eğer benim dediklerimi yaptıysan mutlaka düzelmesi lazım onun veya sen yapamadın. Exp in göründüğü yerinde üstünde slotlar Ski[ll] exp yazan yerin hizasının üstünde üçgen şeklinde bir şekil var ona tıkla karşına bişey gelicek ordanda Extended slot 2 var o kutucuk işaretliyse işareti kaldır. Düzelmesi lazım aynısı bendede oldu yaptım düzelttim sende olmaması imkansız

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: