Icerige atla
Extraloob

///Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler.///

· 42 Yanıt · 5.6K görüntüleme
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
42 Yanıt
N
Narqotic ⭐ 19y
Saolasın Walla !
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Ne demek Efendim Görevimiz. Cool
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bak bu iyi oldu peki bunlar ftp imkanı veriyorlarmı ayrıca veritabanı çalıştıracağım bir sunucu varmı free olarak ve sql kotası ne kadar Question
N
Narqotic ⭐ 19y
Okan abi bunların hepsi sitede yazıyor zaten girince Wink

bak bu iyi oldu peki bunlar ftp imkanı veriyorlarmı ayrıca veritabanı çalıştıracağım bir sunucu varmı free olarak ve sql kotası ne kadar Question
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tek tek linklere girip okuyacakmıyım hazır koymuşsun bilgin vardır dedim
o yüzden sordum yoksa google da bende aramasını bilirim Twisted Evil Mr. Green

Ps: topic at kaç modeli iş yapılmaz bilgin olacak topice sahip
çıkacaksın yardım isteyene el uzatacaksın bilgin olsun forum etiğidir bu detective
J

çıkacaksın yardım isteyene el uzatacaksın bilgin olsun forum etiğidir bu detective

benim bildiğim kadarıyla ftp veriyorlar(hepsi deil) free veritabanı çalıştırılabilcek sunucu sağlamıyolar. sql kotasıda baya düşük oluyor.
ucuz etin yahnisi yavan olur.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

benim bildiğim kadarıyla ftp veriyorlar(hepsi deil) free veritabanı çalıştırılabilcek sunucu sağlamıyolar. sql kotasıda baya düşük oluyor.
ucuz etin yahnisi yavan olur.

gereksiz yorum yapmışsın ben link istiyorum sen hepsi ftp vermiyor diyorsun yahu bunları bende biliyorum benim istediğim şartlarda free host veren varmı Question
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Yok Hacım Bu işlerle Çok ilgiliyimdir fakat şimdiye kadar Free Host Veren Denk gelmedi. Ftp Erişimleri açık olsa zaten Kullanıcı sitenin Canına okur kahvekeyfi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Yok Hacım Bu işlerle Çok ilgiliyimdir fakat şimdiye kadar Free Host Veren Denk gelmedi. Ftp Erişimleri açık olsa zaten Kullanıcı sitenin Canına okur kahvekeyfi

bende 94 yılından beri free host aramışımdır işlemlerini arada test etmek için ama nafile ancak hazır şablonlar üzerinde oyna dur Razz
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Aynen Hacım En nefret ettiğim olay kısıtlanmak. Dediğin gibi Şablonu bi sağa kaydır bi sola kaydır Olay bundan ibaret kahvekeyfi
J
www.funpic.org bi göz atın derim ben..
ftp alanı veriyor 2500 mb diskspace veriyor. sql kotasını bilmiyorum üye olunca görürsünüz..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

http://www.funpic.org bi göz atın derim ben..
ftp alanı veriyor 2500 mb diskspace veriyor. sql kotasını bilmiyorum üye olunca görürsünüz..

enteresan Shocked
T
TitusPullo OP ⭐ 19y
Hacım baktım o siteyede Çok fazla kısıtlama getiriyo ya örneğin birden fazla veri tabanına izin vermiyo oraya buraya google reklamlarını sokuşturmuşlar falan Cool
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sql'e izin veriyor mu Question
J

sql'e izin veriyor mu Question

sanırım veriyor abi
ama sitenin adı deneme.funpic.org şeklnde oluyor
onuda yönlendirme sitelerinden değiştirirsin..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben zati test amaçlı arıyordum bir deneyeyim bakayım eski sitelerimin db lerini kahvekeyfi
J

ben zati test amaçlı arıyordum bir deneyeyim bakayım eski sitelerimin db lerini kahvekeyfi

ok abi olmazsa başka siteler arayım ben ..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
arama yok zannımca Laughing
J

arama yok zannımca Laughing

başka site yok zannımca Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: