Maynard OP ⭐ 14y 8 yil once (düzenlendi) #1 Arkadaşlar birkaç referans olarak kullanacağım, hemde kendimi geliştireceğim birkaç projeler yapmak istiyorum. Projenizi ister photoshop üzerinden gösterin, ister anlatın ben sizlere birşey çizmeye çalışayım.Örnek çalışmalarım;// Program açılışlar; .net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz. 2TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Flexi ⭐ 14y 8 yil once #2 modellerin üzerinde fırça izleri var 😏 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 8 yil once #3 Valla helalin var adaşım geliştirmişsin kendini bayağı, tebrikler 🍺 Special thx to Flexi 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 8 yil once #4 Çok güzel görünüyor , bende database öğrenmek için proje yapmıştım. Resimlerini atarım ,leş gibiydi 😏VS'nin drag drop'una bayılıyorum , eclipse'te leşş Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil