Icerige atla
Extraloob

Ücretsiz bedava SMS...

· 25 Yanıt · 2.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ücretsiz bedava SMS...

http://www.sms-bedava.net/

*Üyelik Yok.
*Numaranız Gözükmüyor.

daha ne bekliyorsunuz çalışıyor bitene kadar kullanın Razz
25 Yanıt
J
oyy deneyeyim
H
hmzsnmz ⭐ 19y
deneyelm hemen dur kendi no ma attm hmn bi sms Very Happy
[ek #12654]
I
iCe_diVe ⭐ 19y
hacım biriniz bi açıkLama yapsa, bu devirde kimse kimseye bedava birşey vermez. Rolling Eyes
H
hmzsnmz ⭐ 19y

hacım biriniz bi açıkLama yapsa, bu devirde kimse kimseye bedava birşey vermez. Rolling Eyes

walla bn bi ark ın noya salladım bi sms Very Happy smdi dersanede gorecem derseki sms geldi dogrudur Razz demezse de saglık olsun Mr. Green
[ek #12654]
B
bannedddd ⭐ 19y
Ohh ne güzelmiş herkese sms atıyorum. xD
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Ohh ne güzelmiş herkese sms atıyorum. xD

Twisted Evil Twisted Evil
_______
ark duramadı bana haber verdi Very Happy msj gitms ona hatta +79 kod lu bi numaradan Mr. Green
[ek #12654]
I
iCe_diVe ⭐ 19y
hadi hayırLısı gönderdim bakaLım kızın tekine Mr. Green
H
hmzsnmz ⭐ 19y

hadi hayırLısı gönderdim bakaLım kızın tekine Mr. Green

Very Happy altına ismini yazsaydın Mr. Green Mr. Green Mr. Green sora gavurlar pesime dustu die seni gormezden geLir Mr. Green Mr. Green
[ek #12654]
I
iCe_diVe ⭐ 19y
aLtına not bıraktım, anLamıştır o kahvekeyfi
R
Rix!> ⭐ 18y
Harika Bişey Bende Kendimde Denedim Geldi Evet Banada 79lu Bi NuMARA aTMIŞ Mesajı..
H
hmzsnmz ⭐ 19y

aLtına not bıraktım, anLamıştır o kahvekeyfi

oK yaw ama tek sıkıntı ard arda atılamıo ve bi sms 20 dk civarında anca gidiyo Sad Mr. Green
[ek #12654]
D
dR.NooB ⭐ 19y
Okan abi açmasaydı inanmazdım valla Mr. Green Böle bi site verdiler üye oldum 125 kontürm gitti Crying or Very sad
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Harika Bişey Bende Kendimde Denedim Geldi Evet Banada 79lu Bi NuMARA aTMIŞ Mesajı..

durmak yok devam limit dolmadan attınız Kadar atalım Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Okan abi açmasaydı inanmazdım valla Mr. Green Böle bi site verdiler üye oldum 125 kontürm gitti Crying or Very sad

yazık olms knt lerine ayrıca dediine katlyrm oKan abi diyosa vardır bildiii Mr. Green
[ek #12654]
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Süpersin
Special thx to Flexi
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
süper walla. tskler. extraokk
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Cool
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
adamlar msj yollatarak izlediimiz reklamlardan para kazanıolar. süper bence. baya yaşar bu site Mr. Green
I
iCe_diVe ⭐ 19y
bence daha çok kişi öğrenirse batar bu site extraokk
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
sanırım 1 tane yolluyabiliosun Rolling Eyes Error while sending your SMS! (1) yazıyor msj gönderdikden sonra.. ayrıca msj daha gelmedi Mr. Green kndıme yollamıstım gdiomu die

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: