Icerige atla
Extraloob

Uçak deneyimleriniz.

· 23 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Önümüzdeki Cuma günü İzmir'e gideceğim uçakla. Daha önce uçakla seyehat etmişliğim yok, açıkcası biraz da tereddüt ediyorum. 1 saat sürecek yol fakat nasıl bir şeyle karşılaşacağım hakkın en ufak fikrim yok 😄 Sizin varsa uçak seyahati tecrübeleriniz anlatır mısınız ? Endişelendiğim kadar var mı sizce de?
Special thx to Flexi
23 Yanıt
bluesman
bluesman ⭐ 17y
kulakların tıkanacak 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bi tanıdığımız uçağın kalkış esnasında kalp krizi geçirmişti
F
frityus ⭐ 17y
Sandviçi bitirdiğin zaman gelmiş oluyorsun
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Bindim ama inmek nasip olmadı 😁 paraşütle atladım 😈 ancak paraşüt olması gerekenden 3-4sn geç açılıncaya kadar ömrüm gözümün önünden geçtiği için bir daha asla 😁

Uçak yolculuğu zevklidir sorun yaşamazsın sadece kalkışta az biraz miden bulanabilir veya kulakların tıkanabilir [horny21
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Çok korkunc bisey
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Oldu o zamaan. 👋
Special thx to Flexi
.NET
.NET ⭐ 19y
yurtdışına saatlerce de gidip geldim en ufak sıkıntı olmuyor aksine cok rahat. kalkışta başım ağrıyor sadece baska da bir şeyi yok. hatta ukraynaya gece yolculuğu yaptım istanbul cok güzel gözüküyor izlemeye değer cidden
[F New]Solo Gitarist
U
Uprising ⭐ 19y
Lost 😄
Kalkandelen
kalkışta sorun olur benden demesi 😄
L
LordIslash ⭐ 13y
Önümüzdeki Cuma günü İzmir'e gideceğim uçakla. Daha önce uçakla seyehat etmişliğim yok, açıkcası biraz da tereddüt ediyorum. 1 saat sürecek yol fakat nasıl bir şeyle karşılaşacağım hakkın en ufak fikrim yok 😄 Sizin varsa uçak seyahati tecrübeleriniz anlatır mısınız ? Endişelendiğim kadar var mı sizce de?

hocam izmirin neresine geliceksin
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

hocam izmirin neresine geliceksin

Eski Foça
Special thx to Flexi
Q
qwerty686 ⭐ 19y
gecen izmir ankara ucağına şimşek carpmış motora isabet almış bizimkiler görmüş ucağı havada sanki gök taşı düşüyo gibiymiş ama pilot tek motorla indirmiş adnanmenderese bide gecen o fırtınalı izmir günlerinden birgün istanbuldan dönerken resmen kanat cırparak indik hava alanına değişikti
P
Phantoso ⭐ 18y
Genelde kendi uçağımız ile seyehat ettiğim için sülalemiz raaahat
T
tenpanter ⭐ 17y

😆 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y

İyide bu pek bir şeyi değiştirmiyor ki şahsi uçağınız karayollarını mı kullanıyor 😆
F
frityus ⭐ 17y

İyide bu pek bir şeyi değiştirmiyor ki şahsi uçağınız karayollarını mı kullanıyor 😆

Uff scmlma tbki dnz yllrı.s
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

adahahahah 😄 😄 😄
Special thx to Flexi
SubDue
SubDue ⭐ 17y
Ben isviçre , fransa , italya , ispanya , almanya ve kıbsıra gittim gayet hoş 😄 Herhangi bir korku söz konusu değildi
P
Phantoso ⭐ 18y

Ben sadece süllalemin raaat olduğunu söyledim 😄 Aynı zamanda seaways yazınca denizde gidebiliyorsun 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: