Icerige atla
Extraloob

Uçak Bileti ! [Yardım Lazım]

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Haziran ayı için Trabzon'a şimdiden bilet almayı düşünüyorum. Bildiğiniz ucuz bir firma var mı link felan da olur ?
14 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
duyduğuma göre sun express ve pegasus 😜

ayrıca uçak biletlerinde biletler satıldıkça fiyat artar, erken alman her zaman iyidir...

Not; bunu uçağa defalarca binmiş ama uçakla birlikte yere bir kere bile inememiş olan bir kişi söylüyor 😜
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
X
xcorelli ⭐ 18y
pegasus.
P
Pro ⭐ 18y

ayrıca uçak biletlerinde biletler satıldıkça fiyat artar, erken alman her zaman iyidir...

Not; bunu uçağa defalarca binmiş ama uçakla birlikte yere bir kere bile inememiş olan bir kişi söylüyor :P

daral: summer7: cicioe2 😆
Tweety
Tweety ⭐ 19y

Not; bunu uçağa defalarca binmiş ama uçakla birlikte yere bir kere bile inememiş olan bir kişi söylüyor :P

daral: summer7: cicioe2 😆

Çünkü paraşütle yere inmek daha güzel cicioe2 cicioe2
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben düzenli olarak uçak bileti alan birisiyim hatta bu düzen kuzenlerle beraber bir zincir gibi çalışır hemen özet geçeceyim pegasus bu işlerde bir numaradır yaz ve kış bitiminde kampanya açarlar her yere 9.90 veya 19.90a biletini alırsın geçen gün kuzen hataya gitti mesela uff yazmama gerek yok takip edeceksin paso mesela 3 ay önce amcama bilet aldım 3-5 gün evvel havaalanına da ben götürdüm sabah 7 uçağı trabzona Atatürk havaalanından 69.90a almıştım Giresun'a da havaş servisi varmış 10 TL atlamış gitmiş misler gibi onur airden almıştım kısacası takipte olacaksın haftaiçi ve erken saatleri seçersen her şirkette uygun bilet bulursun en pahalısı otobüs biletine gelir.
B
Baris Chn ⭐ 15y
pegasus rezil bir firmadır dır anadolujet den şaşma
W
Whisk ⭐ 16y
SunExpress en iyisi. Ucuz arıyorsun Okan abinin dediği gibi sabah 7 saatlerini seçmen lazım.
H
hoLaaa ⭐ 18y
thyden şaşma derim hacım
S
Schweppes ⭐ 17y
SunExpress de sadece pazar günleri açılan yanlış hatırlamıyorsam '' Kış Güneşi '' kampanyası var onu araştır derim.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
thyden şaşma derim hacım

Arkadaş ucuz olsun demiş THY diğer firmalara göre oldukça pahalı.

Ucuz diyorsan Pegasus veya SunExpress.
N
nukenobar ⭐ 15y
Sun express ve pegasus olsun bunlar bence rezil şirketler hele onur air peh peh. En iyisi THY çünkü servisi olsun ilgisi olsun guleryuzu olsun 1. Sınıfı olsun en iyisi. Onur air de utanmasalar uçaktan atacaklar, koltuklar daracik (not hayatımda Thy'den baska binmedim ve binenlerin görüşünü aldım) pegasusta her şey paralı . Sun express ne la ilk defa duyyorum . Dubai'de mı Japonya'ya gittiğimde bir uçak şirketi vardı 5-10 yıllık 10-20 milyar veriyorsun 10 yıl boyunca her yere sınırsız businesss class gidiyorsun bu daha cok is adamları için . Cok seyahat yapıyorsan ve ya sadece yazın , bunu daha makul fiyatlara araştır derim.

THY neden iyi ne zaman yurtdışına gitsem sınırsız yemek, içki-alkol, hatta kucukken pilotla gezerdim 😄 yurtdışına min 4 saat sürüyor daha uzunlarınida
N
En ucuzu sunexpress ama kesinlikle önermem. Çok kötü.
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Ya kötüsü iyisi olmamalı bence şurda 1 saat yol gidicem ben. 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: