Icerige atla
Extraloob

TwoHandedSword - Warlock

· 25 Yanıt · 9.9K görüntüleme Sabitlenen
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

Yapılandırmayla ilgili sorunlarınızı bu başlık altında belirtiniz. 😎
25 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
Warlock skillerinin acilmasi icin gerekli pasifleri kapali gostermissin duzeltmen lazim.
M
MARKSMAN ⭐ 19y
warlock skilleri yanlış... sleep siz warlock olurmu...
E
EliteTurk ⭐ 18y
Europan Charlar da Holly Spell diye bişey olmasaydı garanti Warlock olurdum..Hele bide Wariorsan olay kopar 😁
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
warlock skilleri yanlış... sleep siz warlock olurmu...

+1907
V
Von Dutch ⭐ 17y
Paylaşım İçin Saol
R
Böyle bi char Kral olur thx bro 😊
Q
qscfty ⭐ 16y
warlock a verirsen böle bi char pek bişi bekleme ^^
P
Pride ⭐ 18y
Paylasım için teşekkürler.
C
CamGoz_ ⭐ 17y
Paylaiım için tşkler
V
volqi ⭐ 18y
işte pwp charı =) bu charı pwp de alabilen görmedim daha
V
volqi ⭐ 18y
warlock skillerini uygulayınca kendisinden yüksek levelleri bile alabiliyor
B
Güzel build
A
asp_adsl ⭐ 19y
Warrior Cleric süper olurdu ama warlock da muhteşem 😊
B
BestPlayer ⭐ 16y
Thnx !
P
pink3434 ⭐ 18y
warlock sikileri düzeltile bilirmi pls
S
sleep skili neden kapalı?
M
Mateso ⭐ 18y
110 FF warriro/warlock charım var fakat ancak çinli charları ve cleric yan master olmayan charları kesebiliyom cleric yan master olanlar çok zorluyo ve teke tekde işe yarıyo hp doldurma çok problem oluyo grain yoksa hele dolmuyo ve holly spell olmadığından kolay zehir yiyor kendi başına kasmasıda problem cleric yan masteri olan daha avantajlı diye düşünüyorum ve clerice çevirmeye başladım charımı
F
fondeap ⭐ 16y
110 FF warriro/warlock charım var fakat ancak çinli charları ve cleric yan master olmayan charları kesebiliyom cleric yan master olanlar çok zorluyo ve teke tekde işe yarıyo hp doldurma çok problem oluyo grain yoksa hele dolmuyo ve holly spell olmadığından kolay zehir yiyor kendi başına kasmasıda problem cleric yan masteri olan daha avantajlı diye düşünüyorum ve clerice çevirmeye başladım charımı

Katılıyorum.
K
karukanu02 ⭐ 16y
warlock zaten dikkat gerektiren bir build burda bence yanlışlık çok fazla umarım bu tarz bir buildi örnek alıp kimse uygulamaz warrior skilleri zaten belli ama warlockta dikkat lütfen..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: