Tuvalete girdiğinizde tek seferde ne kadar vakit harcıyorsunuz 😜 ?
Tuvalette Harcadığınız Zaman
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Napıcan 😄
7 dakika 😜
PS : Sanane len ^^
PS : Sanane len ^^
Türk insanının Tuvalete harcadığı zamanı merak ettim 😜 .
Geçenlerde şu Amerikan Şovu ''Oprah's Windows , Oprahın Penceresi'' nde bunun ile ilgili araştırma yapmışlardı.Ortalama 11 dakika çıkmıştı 😁
Geçenlerde şu Amerikan Şovu ''Oprah's Windows , Oprahın Penceresi'' nde bunun ile ilgili araştırma yapmışlardı.Ortalama 11 dakika çıkmıştı 😁
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Ben bazen girersem unut mesela beni 😄
J
Journalist
⭐ 19y
disco kralından çalıntı olmuş sanırım 😜
Duruma göre değişir
Duruma göre değişir
Evet Okan abimizden nemalandık 🍺
,Ayrıca şu çok zaman geçirenler arkadaşlar kendilerini yanlız sanmasınlar ara sıra hepimize oluyor 😜 .Okuyacakta birşey bulamıyorum ; sabunların , şampuanların içeriklerini ezberledim artık 😁
,Ayrıca şu çok zaman geçirenler arkadaşlar kendilerini yanlız sanmasınlar ara sıra hepimize oluyor 😜 .Okuyacakta birşey bulamıyorum ; sabunların , şampuanların içeriklerini ezberledim artık 😁
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Okuyacakta birşey bulamıyorum ; sabunların , şampuanların içeriklerini ezberledim artık 😁
Kimyager olcam bu yüzden 😆
Okuyacakta birşey bulamıyorum ; sabunların , şampuanların içeriklerini ezberledim artık 😁
Kimyager olcam bu yüzden 😆
- Resim Silinmiş. kehkehkeh
en iyisi dergiyle girmek 😄 10civarı dedim bende 😄
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
10 dk Civarı 😜
Iykk muhabbete bak 😁
Ben tuvalette çok fazla sıkıldığım için her zaman hazırlıklı gidiyorum. 6-7 şarkı dinleyip çıkıyorum 😆
Ben tuvalette çok fazla sıkıldığım için her zaman hazırlıklı gidiyorum. 6-7 şarkı dinleyip çıkıyorum 😆
5
Evet Okan abimizden nemalandık 🍺
puhahaha:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap