Icerige atla
Extraloob

Türkiye Sunucusuna Geçiş Ücretsiz

· 13 Yanıt · 3.1K görüntüleme
M
mrfluu OP ⭐ 15y

5 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Sunucusuna geçiş ücretsiz.

AB Batı veya AB Kuzey & Doğu sunucularındaysanız mağazada ücretsiz olarak yer alan Transfer biletine tıklayarak Tr sunucusuna geçişi tamamlayabilirsiniz.Sihirdar adınız (summoner name) veya kullanıcı adınız, Türkiye sunucusundaki mevcut başka bir hesap ile çakışıyor olsa bile artık karşınıza çıkan arayüz aracılığıyla kolaylıkla transferinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer Kuzey Amerika sunucusundaysanız mağazada RP ile satılan Transfer Biletini kullanarak Tr sunucusuna geçiş yapabilir ve daha sonra destek ekibine ulaşıp rp iadesi talep edebilirsiniz.

Bu fırsat 1 ay sürecektir.Türkiye sunucusundan başka sunuculara transfer rp ile devam etmektedir.

13 Yanıt
L
Lordzek ⭐ 16y
Cennetten cehenneme geçmek gibi birşey 😜
P
Pikachu ⭐ 15y
Diğer serverlerdeki Türkleride çekmek için ellerinde geleni yapıyorlar 🍿

TR serverine geçmektense oyunu bırakmak mantıklı, ama sırf skinleri alıp geri dönmek için düşünmüyor değilim 🤤
D
Doma$no ⭐ 18y
Nasıl bir akım olduysa TR de oyuna girilmiyor 🎅
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi

Siteye de girilmiyor.Yoğunluk tabi.. 😄
D
Doma$no ⭐ 18y
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi

Siteye de girilmiyor.Yoğunluk tabi.. :D

Telafi olarak bir kez daha İP boost istiyoruz 🎅
D
Doma$no ⭐ 18y
Değerli sihirdarlar,

Bu hatayı bizimle paylaştığın için teşekkürler. Sorunun farkındayız ve çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Maalesef ne zaman çözüleceğine dair tam bir şey söyleyemiyorum. Oyuncularımızın kafasını karıştırmamak ve hayal kırıklığına uğratmamak için emin olmadıkça düzeltmenin yayınlanma tarihini açıklayamıyoruz.

Gönderen: Yekta Ertürk
P
Pikachu ⭐ 15y
Değerli sihirdarlar,

Bu hatayı bizimle paylaştığın için teşekkürler. Sorunun farkındayız ve çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Maalesef ne zaman çözüleceğine dair tam bir şey söyleyemiyorum. Oyuncularımızın kafasını karıştırmamak ve hayal kırıklığına uğratmamak için emin olmadıkça düzeltmenin yayınlanma tarihini açıklayamıyoruz.

Gönderen: Yekta Ertürk

Ne hatasından bahsediliyor ?
D
Doma$no ⭐ 18y
Hata demişte hata dediği oyuna girilmiyor işte : )
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Türkiye Sunucusuna nasıl geçileceğini anlatan Riot Türkiye'nin hazırladığı video.

T
tenpanter ⭐ 17y
Bu oyunu oynadım heralde ben 1-2 kez sonra bırakmıştım.Ama Türk serverlerinda olabilecek senaryo aynen budur;

Güzel oynarsan karşı takımda ki adamlar dellenir anana bacına söver.
Kötü oynarsan takım arkadaşların dellenir sana hakaret eder gene anana bacına söver.

Bu adamları tekrar başka oyunda görürsen gene s.git gibisinden ifadelere maruz kalırsın gene söverler.

Oyunlar değişebilir ama Türkler değişmez 😄
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu oyunu oynadım heralde ben 1-2 kez sonra bırakmıştım.Ama Türk serverlerinda olabilecek senaryo aynen budur;

Kötü oynarsan takım arkadaşların dellenir sana hakaret eder gene anana bacına söver.

Bu adamları tekrar başka oyunda görürsen gene s.git gibisinden ifadelere maruz kalırsın gene söverler.

Oyunlar değişebilir ama Türkler değişmez :D

Takımın varsa çok eğlenceli oluyor bunlar 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi

Oyunlar değişebilir ama Türkler değişmez :D

genel olarak turkler sover 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: