Icerige atla
Extraloob

Türkiye-Almanya

· 26 Yanıt · 4.0K görüntüleme
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Türkiye-Almanya maçı sizce ne olur ?
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
26 Yanıt
T
Germany banko
T
TitusPullo ⭐ 19y
Gönlüm Türkiye'den yana fakat Almanya alıcak gibi geliyor.Çok eksiğimiz var.
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
fark yamasak iyi 😞
D
dR.NooB ⭐ 19y
Türkiye alır dediğim hiç bir maç yenilmedik. 😎 Merak etmeyin bana güvenin 😈 😁 Turnuva boyunca genelde 2 yanlış tahmin de bulundum.. 👴

Bu arada Türkiye alır 😁 😁 Almanların futbol oynadıkları yok bence.. şansa bala geldiler xD Bu arada kupa ne olursa olsun Rusya' nın bence 👍 Çok pis futbol oynuyorlar..
U
UrbanChaos ⭐ 19y
Türkiye Alır ! Yürekten söylüyorum.Bu çocuklara biraz inanın bazen mucizeler gelişiyor ama mucize çabanın göstergesidir.Banko Almanya diye bir olay yok.Banko Hırvatistan banko Çek Cum. banko İsviçre'de dendi ama hep Türkiye aldı buna ne diyeceksiniz?Maç sahada oynanır.Bu maç için ben yürekten inanıyorum çocuklarımıza... Yolları açık olsun...

Sana Katılıyorum Eksigimiz Var Ama Halledilir..
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Rakip bizden korkuyor , çünkü bizim ne yapacağımızı Allah'tan başka kimse bilmiyor .Yarı finale bile nasıl geldiğimizi anlamış değilim böyle giderse kupayıda alırız bu gazla 😈 😁
[ek #12654]
Q
Quincey ⭐ 18y
Türkiye Almanya'ya bayağı bastıraca ama Almanya alacak bu sefer diye hissediyorum İsviçre çek ve hırvatistanın hepsini yeneriz diyodum ama inancımız yüksek diğer takımların dışınd bi kuvvet var bize yardım eden ama bu Almanya maçında yetmeyecek gibime geliyor...
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Bence Alırız Gibi Ama Cooooooooooooook Eksik Var.14 Adam Kaldı Mac Yapıcak.Hiçbi Takımda Bu Kadar Eksık Futbolcu Yok Yaf 😢
T
Rakip bizden kesinlikle korkmuyor.Aksine onlar için bu maç bir antreman maçı havasında.Bence adamlar haklıda."Almanya alır." diyorum
E
EnDZoNe ⭐ 19y
rakip işi savsaklayan bi takım olsa eleyebiliriz ama karşımızda almanlar var adamlar 5.0 onde olsalar bile 1.0 gerideymiş gibi oynuyolar disiplini hiç bırakmıyolar .. Buda bizim için cok kotu bu kadar eksik ile .Ama ben yinede güveniyorum takımımıza zaten buraya gelmemizde Allahın taktiri bence ,bundan sonrada yardım eder....
B
bu sefer almanlar alcak nası alcak ama ben diyorum ki ilk 90 dk 1-1 biter.15dk lık uzatma devresinde almanlar 2tane atar ve maç böyle biter.sonuçta alman teknik adam açıklama yaptı en son düdük çalana kdr mücadele etcez,asla gevşemiycez.bu sefer Türkiye'yi tanıyorlar son dakikada arap atı gibi açıldıklarını biliyorlar.Üzülerek söylüyorum ama bu maç almanyanın . . .
S
Tüm Dünyaya Göre Favori Almanya İken Bizim Forumumuzda Türkiye Açk Ara Farkla Önde Kısacası HerZamanki Gibi Mİlli Takımına Güvenen Bi Halkı Var Ve Milli Takımında Sırtıgını Dayayabileceği En Kötü Anlarda Aklına Türkiyeyi Getirip Maça Tekrar Ve Her Seferinde Eskisinden Daha İyi Dönebilmesi İçin Sebebi Var Yani Yinede 9 eksiğe Ramen TÜRKİYE...
L
Leet1 ⭐ 19y
Eksiklerimiz olmasaydı banko Türkiye derdim ama.Şimdi tereddütlü bit şekilde Türkiye Alır diyorum.Bizdeki hırs,inanç Hiç bir takımda yok 😉
S
Eksiklerimiz olmasaydı banko Türkiye derdim ama.Şimdi tereddütlü bit şekilde Türkiye Alır diyorum.Bizdeki hırs,inanş Hiç bir takımda yok 😉

Hacım Öyle Bir Takımızki Futbol Adında Unutulmaz Olan İnsanlar Bile Bizim Takımımızı Çözemedi Öyle Bir Takımızki Futbolcularımıza Eksikler Soruldugunda ; Önemi yok Sonuçta Sahada 11 Kişiyiz Diye Cevap Verebildi ... 😈
D
drotalion ⭐ 19y
kimse kusura bakmasın. Kalbimiz türkiye için çarpsada türkiye zor be, ben almanya 3-0 alır diyorum.
G
tabıkıde gonlum turkıyeden yana ama bu kadar eksıkle almanyayı yenmemız zor
L
Leet1 ⭐ 19y
kimse kusura bakmasın. Kalbimiz türkiye için çarpsada türkiye zor be, ben almanya 3-0 alır diyorum.

Bu gazla 3-0 Yenilmemiz İmkansız birşey. Arda-Tuncay Felan Cezalanması bir bakıma iyi oldu. Adamlar aralıksız oynadılar Çok yoruldular. Eger bu turu geçersek Finale Çoğu futbolcumuz 1-2 hafta Dinlerek Çıkacak ve Ben şundanda %100 eminimki Turu geçersek Kupa bizim. Çünkü bizim neredeyse ilk 11 1-2 hafta dinlenmiş olacak ve Karşı takım aylardır dinlenmeden maçlara cıkıyor olacak 😉
M
Mumya ⭐ 19y
Türkiye bu futbolla devam ederse daha çok eksik kalır... Adam uçan tekme giriyo adam 😜
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Türkiye Alır ! Yürekten söylüyorum.Bu çocuklara biraz inanın bazen mucizeler gelişiyor ama mucize çabanın göstergesidir.Banko Almanya diye bir olay yok.Banko Hırvatistan banko Çek Cum. banko İsviçre'de dendi ama hep Türkiye aldı buna ne diyeceksiniz?Maç sahada oynanır.Bu maç için ben yürekten inanıyorum çocuklarımıza... Yolları açık olsun...

bende inanıyorum türkiye bu macı alacak ne olursa olsun biz hep onun yanındayız...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: