Evet arkadaşlar kbt 1saat önce açıldı. Türkçe KBT oynamak isteyen arkadaşlar region bölümünden "turkey" seçerek gerekli updateleri bitirdikten sonra oyuna girebilirler.
Türkçe KBT Açıldı
· 27 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Herkes gelsin iste buraya.

o ne
Oyunun ilk maçında internet cafedeki çoluk çombalakla muhattap olduğum için hemen bıraktım. Zaten İp & RP verme gibi bir olayda yok olmadi:
Arkadaşlar bu aksam 30lv hesaplar ve ip rp eklenicek deniyor. İnşallah eklenirde adam gibi oynarız.
Benim hesaba 100k ip&rp gelmişti çatır çatır harcadım bakalım yeni üyeliklere verilirken bize tekrar verilecek mi 😆
edit:Ayın 24ünde bildiğim bir yöntem ile girdim hatta donanımhaberde de paylaşımını yapmıştım girişin nasıl yapılacağı konusunda o zaman girenlerin ip&rpleri yüklendi hesaplarına
edit:Ayın 24ünde bildiğim bir yöntem ile girdim hatta donanımhaberde de paylaşımını yapmıştım girişin nasıl yapılacağı konusunda o zaman girenlerin ip&rpleri yüklendi hesaplarına
Benim hesaba 100k ip&rp gelmişti çatır çatır harcadım bakalım yeni üyeliklere verilirken bize tekrar verilecek mi 😆
Ben yaklaşık 3-4 gundur kendi westtekı hesabımla turkce oynuyorum. Şuanki turkey serverından bı farkı yok. Zaten turklerın oldugu bır serverda ne kadar oynanırsa. 1tane oyuna gırdım adamlar seri baglama a.. k.. sonra aman verenin a.. k.. falan. Yanı gereksiz bir server. M2'cilere gün dogdu fear1
Turkey'de oynamam ben 😜 😄
Beyler az önce bi el attım Sihirdar Vadisine hoşgeldiniz dedi çıktım 😞
Beyler az önce bi el attım Sihirdar Vadisine hoşgeldiniz dedi çıktım :(
Seslendirmede sıkıntı yok ama oyuncu kalitesinden korkuyorum 😄
"tH pt alMyI uNTtm Yhaa"
ve eminimki oyunu oynadıktan sonra google dan "lol hile" "lol hile indir" veya "league of legends hack" diye aratmışlardır.(Aklıma gelmişken hemen yazı yazıp etiket olarak eklersem 2-3 hit alırım 😄 )
Beyler az önce bi el attım Sihirdar Vadisine hoşgeldiniz dedi çıktım :(
Ben seriye bağladım. Sonra aman vermiyince çıktım makara:
Turkey'de oynamam ben 😜 :D
Çocuk çoluk çok olur aynen 🎭
Turkey'de oynamam ben 😜 :D
Çocuk çoluk çok olur aynen 🎭
Metin2ciler here fear1
Seviye 16 oldu şuan oyundayım gelen varsa bekliyorum.
Edit:Server unavaılable. daral:
Hangi serverdasın ?
Hangi serverdasın ?
North America.Zaten oynarken sol üstte uyarı vermişti 11:30'da kapanacak gibisinden.
Akşam na'da oyun atabiliriz hep birlikte
KBT'de legendary skınlerı falan denıyorum. Rune denıyorum. Sonra gelırım belki 😜
Oynamayı bilmiyorum diye küfür ediyorlar öğretin şu oyunu 😄

Oynamayı bilmiyorum diye küfür ediyorlar öğretin şu oyunu :D
NA açıldıktan sonra burda olursam ve olursan öğretebilirim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap