Benım bilgisayarımda güvenlik programı, extraloob a girdiğim zaman Neden hata veriyo.. ve ayrıca bütün arkadaşlarıma sordum onlarında güçlü önlemleri var ve ciddi bir virüs sinyali veriyo.. NEDEN ACABA sorabılırmııym
tüm extraloob kullanıcılarına bişey sormak istiyoruM
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Bende en iyi virus programını kullanıyorum ama hiçbir, hata,uyarı vs. gibi şeyler almıyor... 🕵️
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
10 a yakın global mod 4 site manager ve 20yi aşkın kullanıcıyla msn üzerinden irtibattayım. İlk kez senden duyuyorum.
Benım bilgisayarımda güvenlik programı, extraloob a girdiğim zaman Neden hata veriyo.. ve ayrıca bütün arkadaşlarıma sordum onlarında güçlü önlemleri var ve ciddi bir virüs sinyali veriyo.. NEDEN ACABA sorabılırmııym
Ne gibi bir hata verdiğinin resmini koyar mısın?
[F New]Solo Gitarist
Yok yani alarm veriyo
S
Streetwise
⭐ 19y
Rahat olun, sitemiz tertemizdir. 2 senedir bu sitedeyim başıma hiçbirşey gelmedi, gelmezde. Şuana kadar çeşitli virus programları kullandım, en iyilerini, hiçbir uyarı vermediler, siteye girerken.Virüs programınızın ayarlarını inceleyin..
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Yok yani alarm veriyo
O alarmı verince print screen tuşuna bas lütfen. O resmi painte atarak tinypic.com adresine upload ederek sitede yayınla. Bakalım neymiş
sitede ne olcak allah aşkına 😄 Yok avast fln andirik dundirikse olur o herşeye hata ztn 😄
panda kullanıyourm aynı alarm bende de var ama takma kafana fazla extraloob güvenilir bir site paralıya şow yapıyor namusuz antivur gerçek virüs gelse tık demez basıma geldı cok bılıoyorum 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap