Icerige atla
Extraloob

Tüm Donanım Sorunlarınız !

· 56 Yanıt · 4.9K görüntüleme
S
Saian OP ⭐ 19y
Her Türlü Sorunuza ,Sorununuza Açığım.

Fazla Terletmeyin Razz

( Sabitlenirse Sevinirim )
56 Yanıt
P
Punsier ⭐ 19y
Razz
ben basliyim mi 😊
Elimdeki bir bilgisayara hic bir sekilde pardus kuramiyorum
Xpde hic bir problem cikmiyor arti ubuntu kuruyorum
Cdyi Sha ve checksum yaptim dosyalarda hic bir eksik yok baska bilgisyara ayni cd ile pardusu kurdugumda hic bir problem vermiyor fakat elimdeki kendi bilgisayarima kurdugumda daha ilk bastan verdigi hata cdnizde bir kac dosya bozuk diyor
Kezaa elimde var olan cdrom surucusunu degistirip calisan ve daha once pardusu kurdugum cdrom surucsunu pardusu kuramadigim bilgisayara taktigimda gene ayni sorunu veriyor 😊
Donanimlari everest ve benzeri bencmark programlari ile test ediyorum ve hic bir sorun yok ama saglam olmasina ve diger linuxlari sorunsuz kurmama ragmen pardusu hic bir sekilde kuramiyorum

Kurdugum linuxlar sirasi ile
Ubuntu
Mandriva 2007 Sprint
Kubuntu
Knoppix Dvd
Slackware
ve hic bir sorun yasamama ragmen pardusta sorun yasiyorum ne gibi bir sorun olmus olabilir 😊

Terlettim biraz ama 😊
B
Braunx ⭐ 19y

Razz
ben basliyim mi 😊
Cdyi Sha ve checksum yaptim dosyalarda hic bir eksik yok baska bilgisyara ayni cd ile pardusu kurdugumda hic bir problem vermiyor fakat elimdeki kendi bilgisayarima kurdugumda daha ilk bastan verdigi hata cdnizde bir kac dosya bozuk diyor
Kezaa elimde var olan cdrom surucusunu degistirip calisan ve daha once pardusu kurdugum cdrom surucsunu pardusu kuramadigim bilgisayara taktigimda gene ayni sorunu veriyor 😊
Donanimlari everest ve benzeri bencmark programlari ile test ediyorum ve hic bir sorun yok ama saglam olmasina ve diger linuxlari sorunsuz kurmama ragmen pardusu hic bir sekilde kuramiyorum

Ubuntu
Mandriva 2007 Sprint
Kubuntu
Knoppix Dvd
Slackware
ve hic bir sorun yasamama ragmen pardusta sorun yasiyorum ne gibi bir sorun olmus olabilir 😊

Terlettim biraz ama 😊

çözüm 1 = pc ni balkondan aşşa atabilirsin ( Tavsiye Edilir )
çözüm 2 = pc ni pencereden aşşa atabilirsin ( Tavsiye Edilir )
çözüm 3 = pc ni asansör boşluguna atabilirsin ( Tavsiye Edilir )
çözüm 4 = hiçbirini yapmıcaksan kurma abi o programı ( Buda Tavsiye Edilir ) Very Happy Razz
S
Saian OP ⭐ 19y

Razz
ben basliyim mi 😊

Ubuntu
Mandriva 2007 Sprint
Kubuntu
Knoppix Dvd
Slackware

Terlettim biraz ama 😊

Yok Canım Estafurullah.

Sorunun Yanıtı Çok Kısa Ve Net CD'den Başlat.

Hiç Sorunsuz Kullan Ben Öyle Yapıyorum Şahsen Very Happy
P
Punsier ⭐ 19y
Razz pardus iki sekilde calisir
live cd ve kurulabilen ben live cd calismak istemiyorm
livecdde program kuramassin tasmayi calistiramassin ayarlarini kaydedemessin bu yuzden systemi bilgisayara kurmak istiyorum 😊
S
Saian OP ⭐ 19y

Razz pardus iki sekilde calisir
live cd ve kurulabilen ben live cd calismak istemiyorm
livecdde program kuramassin tasmayi calistiramassin ayarlarini kaydedemessin bu yuzden systemi bilgisayara kurmak istiyorum 😊

senin ntfs mi fat32 mi ?
P
Punsier ⭐ 19y
tamam hocam ben sorumu geri aldim 😊
dosya sistemi ext 3 olur linuxta 😊
H
halim ⭐ 19y
viewtopic.php?f=34&t=18202&hilit=
bana su topicdeki sorunun ayrıntılı cvp verebilrmisin detective
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
ben modemi yüklüom çeşit çeşit hata verio yüklerken 2 saat sonunda oluo sonra sıkılıom pc kapatıorum açıorum modemi tekrar yüklemek zorunda kalıorum acaba neden
F
FR_ ⭐ 19y
Soruyu Anlamadım.

Her Bilgisayarı Açışında mı Böyle Oluyor.

Ve Modem USB mi ?
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
ewt her pc açışımda böle modemde usb
F
FR_ ⭐ 19y

ewt her pc açışımda böle modemde usb

tamma şimndi sağ alt köşede saatin orda doanımı güvenle kaldır diye bişey olması lazım onun yönergelertimni izleyerek kaldır.

kaldırmadan önceden arkadan kabloyu çek !

sonra driver i kur.

ve kablonun en üst portda olmasına dikkat et !
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
yardımlarım için çok saol oldu(olmasaydı modemi değiştiricektim) Rolling Eyes
F
FR_ ⭐ 19y

yardımlarım için çok saol oldu(olmasaydı modemi değiştiricektim) Rolling Eyes

rica ederim.
R
RoBoCoP ⭐ 19y
tüm driverları otomatik yükliyen bi program lazım drivermagic var sitede ama seriali yok bunun haricinde başka bir program varmı
F
FR_ ⭐ 19y

tüm driverları otomatik yükliyen bi program lazım drivermagic var sitede ama seriali yok bunun haricinde başka bir program varmı

" Tüm Donanım Sorunlarınız ! "
P
Punsier ⭐ 19y

ben driver magici sevmiyorum bir kac kez xpyi cokertrigi icin sana driver genius isimli programi oneririm ama

http://rapidshare.com/files/40562480/Dr ... 22_Pro.rar
www.DayWarez.com
P
Punsier ⭐ 19y

Ben Bilgisayarıma format attım. Format attıktan sonra ethernet kartı ile modem çalışmıyor. usb ile çalışıyor fakat çok yavaş. Yardımcı olur musunuz nsl ethernet kartı ile çalıştırabilirim Question

http://rapidshare.com/files/40562480/Dr ... 22_Pro.rar
rar pass
www.DayWarez.com

bu siteye girip programi indir ve eterhnet kartinin marka modelini bulup internette driverini arat
buyuk ihtimal driverini tanitmadigin icin bu sorun var
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
toplam 5-6 tane program kuruyorsunuz bunun için tek bir programa değil de neyin ne olduğunu bilmenizde fayda vardır ses driver ı ekran kartı driver ı vb. donanımlar bellidir zati sitelerinden güncellerini her formattan sonra kurmanızı tavsiye ederim.

everest programı ile donanımlarınızı öğrenebilirsiniz extraokk
S
SonSAHNE ⭐ 19y
s.a millet benim bu bi tarafına soktuum DVD ROM kafayı yemiş Very Happy normal CDROM çalışıo ve writer da çalışıo ama bu ..... DVD ROM u arada bir çalışıo(çok nadiren) çalışıncada setup a tıkladığım zaman yanıt vermio... yada başka bi klasör e girsem yarım saate açıo. ama bazı cd ler var ki hiç takılmadan açıo. örn. ben COD2 DVD sini kurdum hiç takılmadan çok seri kurdum ama FIFA2007 DVD si var elimde kuramıom deli olcam. başka bi pc de denedim güzel çalışıo ama benim DVD yemişler gibi çalıştıramıo bi b*ku.. neden olabilir bu. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Not: Okuyamadığı DVD oyunları: Far Cry2, BioShock, Fifa07 ve daha bir sürü oruç başıma vurmuş hepsini hatırlayamıom Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: