TTnetin Yeni Kıyagı, Artık günde 20 kere degil 25 kere degil tam 35 KERE Dc olacaksınız Evet Yanlış Duymadınız Tam 35 Kere Dc olacaksınız, TTnetin Bu Kıyagı Alkışı hak ediyor
TTnetin Yeni KIYAGI !!!!!!!!!!
· 25 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Evet herkes dc yiyiyor bu saatlerde medusaya gidemyrz :S
I
iwontcry4u
⭐ 19y
:S bugun kaç oldu bu ya :@@@@@@
2 haftadır gunde 2-3 kez yapıordu bugun en az 5. defa oldu :@@@@
:S bugun kaç oldu bu ya :@@@@@@
Ve Hâlâ olmaya devam ediyor :!!&%&!
TTnette Sorunmu var, yoksa sadece bendemi oluyor, durmadan dc yiyorum + rev6 ya giremiyorum ?
bende şuanda herşey normal seyirinde yani sorun yok belki senden kaynaklanıyordur orasını bilemem.
TTnette Sorunmu var, yoksa sadece bendemi oluyor, durmadan dc yiyorum + rev6 ya giremiyorum ?
bende şuanda herşey normal seyirinde yani sorun yok belki senden kaynaklanıyordur orasını bilemem.
Zaten kısa bi süreligine 1dk bile degil 30sn felan, Yurtdisi hatlari kopuyor heralde internet gitmiyor ama oyundan dc yiyorum + rev6 ya giremiyorum :!!&%&!
I
iwontcry4u
⭐ 19y
bugün sanırım 20 kez internet gitti...
Ben normalim hatta normalden daha hızlıyım 😄
ewt bendede var bu sorun
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y
Ne zaman yokki
en fazla oyunda 3saat kalıyom sonra dc internette kesilmıyor nezaman duzelir acaba
en fazla oyunda 3saat kalıyom sonra dc internette kesilmıyor nezaman duzelir acaba
Yine BAŞLADI 😈
off yaaa 3saat en fazla oyunda kalıyom
TTnetin Yeni KIYAGI !!!
sweetCHIEF
⭐ 17y
Bnde bikere ble keslmedi ya bnmkide TTNet. :S
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Charın ticket boşa gitti.
Pre'de bitiyor.Geçmiş olsun demekten başka birşeyde gelmiyor elimizden^^
Pre'de bitiyor.Geçmiş olsun demekten başka birşeyde gelmiyor elimizden^^
sbot kullananlarınmı dc oluyo acaba
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Hayır ben isro ilede girdim 10dk'da bir dc 😞
Bnde bikere ble keslmedi ya bnmkide TTNet. :S
Oyundan dc ediyor, kesilmiyor sanırım ama sadece Yurtdisi hatlari saniyelik gidip geliyor, ve güüüüüüüm oyundan dc 👍 👍
Joymax ile calismaya baslamamistir umarim ttnet, presiz olan charima giriyorum pat 1~2 saat icinde dc 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
7 k post,yeni nick,yeni rütbe,yeni avatar,yeni renk,yeni imz Yeni İmza, Yeni Rütbe , Yeni Avatar, Yeni Nick FirstMYKO 1098 Yeni UI, Yeni OBJ, Yeni Maradon, Yeni CZ ile 31.01.2025 22:00'da Sizlerle ! Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni Arena|Yeni Uniqueler!. Yeni Yıl,Yeni Logo,Yeni Yarışma