Icerige atla
Extraloob

ttnet neden grew yapıor brı bana acıklayabılırmı lutfen

· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme
M
mavi_ OP ⭐ 19y
sıktırlar artık tamam dedık bu da yetmedı fıber optık kabloları kestıler bıktık rewmı yapalım halkın ne sucu war wergımızı werıoz ısde..! ttnete s12.gif[ek #8967]" alt="" loading="lazy">[ek #8967]" alt="" loading="lazy">s12.gifs12.gif
Dosyalar (3)
8 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
maaş yetersizliliği Razz
M
mavi_ OP ⭐ 19y
okan abi bunun suçlusu biz miyiz? bunu soruyorum bızmıyız yanı bız wergımızı sonuna kadar werıyoruz wermeyenlerdende gecıkme payı alıolar bızmı aksatıoz maaslarını?? bunu soruyorum ac gozlu ınsanlar ya Neutral Neutral Neutral madur durumdayız yanı butun carsı faLan... Neutral
X
Xanthos ⭐ 19y
Sebep maaş yetersizliği de, 1000 ytl'nin üstünde maaş alanlar var. Demek ki geçim sıkıntısı yaşıyolar. Twisted Evil

Asgari ücretle çalışsalar nasıl geçinecekler onu merak ediyorum? kahvekeyfi kahvekeyfi
T
yeter ttnet yeter nerde kaldı o eski reklamlar 4 kat daha hızlı oldu 10 kat daha yavaş Evil or Very Mad Evil or Very Mad
A
aykutt ⭐ 19y

okan abi bunun suçlusu biz miyiz? bunu soruyorum bızmıyız yanı bız wergımızı sonuna kadar werıyoruz wermeyenlerdende gecıkme payı alıolar bızmı aksatıoz maaslarını?? bunu soruyorum ac gozlu ınsanlar ya Neutral Neutral Neutral madur durumdayız yanı butun carsı faLan... Neutral

Kardeş bizim Mahallede de yoktu bizde senın gibi düşünüyordukki sitesine bir göz attık oda ne Razz hala grevde olmalarına ragmen sorununuza çözüm buluyorlar aradık arıza kaydı aldırlar 2 gün sonra baktım net geldi hayırlısı sizin başınıza Mr. Green Ama net yavaş o başka!
S
Sparky ⭐ 19y
bence turk telekom calısanalrı aclık yapıyor zamanında asgarı magas 112 ytl iken onlar 1 1.5milyar maas alıyorlar simdide aynısını alıyolar ama gözleri döymuyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: