Icerige atla
Extraloob

Ttnet Kotamı g.... Bi Bakın Lütfen

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
A
Audrey OP ⭐ 19y
arkdaslar TTnet 2-2,30saat önce kotamı güncellemiş artık bugun güncellermi yoks gelicek ayamı atar şmimdi harcıcaklarımı aşmıışımda kotayı ona göre davranalım ... 😁

- Resim Silinmiş.

bişey daha geçen ayların 0gb gözükme sebebi eve yeni taşınmamız o yüzden sormayın
20 Yanıt
B
BlackLighT ⭐ 19y
gene iyimiş benimki
ve bişe indirmedim sayılır 🙄

- Resim Silinmiş.
A
Audrey OP ⭐ 19y
yha şimdi indirsem koyarlarmı üstüne mesayi bitti türk telekomda xdxdxd
B
BlackLighT ⭐ 19y
yha şimdi indirsem koyarlarmı üstüne mesayi bitti türk telekomda xdxdxd

koyar tabi evlat acısı gibi koyar hemde 😄 😁
E
eL`dode ⭐ 19y
daha 5 gün önce 4gbtı şimdi hiç bişey indirmediğim halde nasıl böle olmuş ya napıcam offffffff 😢 😢 😢
- Resim Silinmiş.
Nasıl olur anlamadım.
E
eL`dode ⭐ 19y
Napıcam ya 😞 😞
B
BlackLighT ⭐ 19y
Napıcam ya 😞 :(

hacım ttyi ara bence :?!
E
eL`dode ⭐ 19y

hacım ttyi ara bence :?!

Bugün bakım vardı santrallerinde acaba ondan yanlışmı görünüyor ❓ bi kaç saat önce geldi internet.Nese yarında bakıyım aynımı aynıysa bu ttnetin te...Böle giderse aile ekonomimiz gidicek dur yarını bekliyim...
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

kardeş sen muhtemelen 100 ytL ödücen öyle olması lazım gelelim diger konuya senin adsl i başkası girip kullanmış olabilir apartmanda falan yaşıyorsan hele ki şifre koymadıysan senin internetinden girip indirmişlerdir film , mp3 vs vs...Modemine acil şifre koy muhtemelen yakınında bulunan pclerden o işlenmiştir.Geçmiş olsun diyorum 😞 😢 😢
D
d3Lu ! ⭐ 18y
peh ganigani gecmıs olsun ya ne bıcım ıstır o istersen bir ttnet e falan bildir, bırsey ındırmedım etmedım dıyorsun...
E
eL`dode ⭐ 19y

kardeş sen muhtemelen 100 ytL ödücen öyle olması lazım gelelim diger konuya senin adsl i başkası girip kullanmış olabilir apartmanda falan yaşıyorsan hele ki şifre koymadıysan senin internetinden girip indirmişlerdir film , mp3 vs vs...Modemine acil şifre koy muhtemelen yakınında bulunan pclerden o işlenmiştir.Geçmiş olsun diyorum 😞 😢 😢

Şifre koydum.Şifreyi çözemezler ayrıca apartmanda tpu topu 3 kişi var.zaten pcden falanda anlamazlar.Yani anlıyacağın öle bişi olmaz.Ya yanlış yazıyor ya da bu ttnet hıncını bende çıkarıyor.Türkiyede ttnetten başka int yok dimi.(Bi aralar superonline tnt falan vardı noldular?)
D
d3Lu ! ⭐ 18y
gecen gun tv reklamında turk .net falan dıyordu bakamamıstım sımdı aklıma getırdıgın ıyı oldu bır bakayım...

Edit: Burdan Bir Bak İstiyorsan Bende Sımdı Incelıyorum...
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
bu da benim ki :S
- Resim Silinmiş.

cogunlugun böyleyse sorun TTNet'ten kaynaklanıyordur...
D
d3Lu ! ⭐ 18y
Benımkı Suanda Normal...
E
eL`dode ⭐ 19y
Yarında bi bakıcam olmadı zaten formatlıcaktım pcyi.Off eğer 100lira gelirse babam eder ağzıma.Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
F
ffearless ⭐ 19y
6.8 gb olmuş bişeyde yapmadım:S
D
d3Lu ! ⭐ 18y
Allah Allahh Bi Ben Normalim Galiba:S
B
bannedddd ⭐ 19y
Benim 7 gb. :/
M
Midbroke ⭐ 18y
Benimde 11 gb olmus 😄 adamlar can sıkıntısına kotayı arttırıyo 😁