Icerige atla
Extraloob

TS Forever [LooK HeRe]

· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme
İ
İTEVLADI OP ⭐ 18y
Merhaba arkadaşlar>>
--> Bir Trabzonsporlu olarak TS Fun club açılmasını istiyorum. Takımı 4. Büyük olarak görüyorum ve sizinde desteklemenizi istiyorum. 🙄

ps: Hade be bro. 😎
15 Yanıt
S
Seppuku ⭐ 18y
Ben katılabilirim hemen açılırsa. 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Merhaba arkadaşlar>>
--> Bir Trabzonsporlu olarak TS Fun club açılmasını istiyorum. Takımı 4. Büyük olarak görüyorum ve sizinde desteklemenizi istiyorum. 🙄

ps: Hade be bro. 8)

ne 4.ncü büyüğü yahu kim uyduruyor bunları büyük olmak için büyük işler yapmanız lazım kayseri sporu 4.ncü büyük olarak sayarım o bütçe ile 48binlik stat yaptılar ts ne varsa sattı cebe indirdi statlarına bir çivi çakamadılar geçiniz.com
stalebug
stalebug ⭐ 19y
Merhaba arkadaşlar>>

ne 4.ncü büyüğü yahu kim uyduruyor bunları büyük olmak için büyük işler yapmanız lazım kayseri sporu 4.ncü büyük olarak sayarım o bütçe ile 48binlik stat yaptılar ts ne varsa sattı cebe indirdi statlarına bir çivi çakamadılar geçiniz.com

Ts büyükse göztepe daha büyük 😘
A
Sakaryaspor fan club açılsın. ^^ 😜
O
oGReGo ⭐ 19y
Samsunspor'un Neyi Eksik 😜
S
Stephanos ⭐ 19y
Şalvarspor istiyoruz..
B
Buzzz ⭐ 18y
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
rofl.

Ps: seviyorum len bu çocuğu bir yunanlıda olsa kardeş gibi işte milletler arası sevgi saygı böyle karakterli kişiler sayesinde gelişiyor harika noktayı koymuşsun kuzum tebrikler muahhhhhhhh
İ
İTEVLADI OP ⭐ 18y
hiç maç izlemiyomusunuz?
Hem para cebe gidiyo diyosunuz >> niye 3. sıradayız ??
ve siz 3 büyükler niye 4-5'lerde geziyosunuz?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hiç maç izlemiyomusunuz?

sen büyüklük kavramını 2008-2009 tablosuna bakıp sıralıyorsan ben topicten yol alırım sen yazmaya devam et güzelim 😁
C
Trabzon bi halta yaramaz 😎
İ
İTEVLADI OP ⭐ 18y
İmza yaptık user'a geldi................

ps: şaka şaka 😁
İ
İTEVLADI OP ⭐ 18y
hiç maç izlemiyomusunuz?

sen büyüklük kavramını 2008-2009 tablosuna bakıp sıralıyorsan ben topicten yol alırım sen yazmaya devam et güzelim 😁

Madem öyle Ben Necmi Perekli,Şota Arveladze ve Fatih Tekke söyliyim. 3 Gol Kralı!
>>Eskilerden istiosanız 1975-81 arasını hatırlatırım.
1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1980-81, 1983-84 >> Süper Lig Şampiyonlukları

ps:açmıcaz diyebilirdiniz :?
.NET
.NET ⭐ 19y
hiç maç izlemiyomusunuz?

Madem öyle Ben Necmi Perekli,Şota Arveladze ve Fatih Tekke söyliyim. 3 Gol Kralı!
>>Eskilerden istiosanız 1975-81 arasını hatırlatırım.
1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1980-81, 1983-84 >> Süper Lig Şampiyonlukları

ps:açmıcaz diyebilirdiniz :?

Merhaba arkadaşlar>>

🍺
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: