Merhaba arkadaşlar>>
--> Bir Trabzonsporlu olarak TS Fun club açılmasını istiyorum. Takımı 4. Büyük olarak görüyorum ve sizinde desteklemenizi istiyorum. 🙄
ps: Hade be bro. 😎
TS Forever [LooK HeRe]
· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Ben katılabilirim hemen açılırsa. 😄
Merhaba arkadaşlar>>
--> Bir Trabzonsporlu olarak TS Fun club açılmasını istiyorum. Takımı 4. Büyük olarak görüyorum ve sizinde desteklemenizi istiyorum. 🙄
ps: Hade be bro. 8)
ne 4.ncü büyüğü yahu kim uyduruyor bunları büyük olmak için büyük işler yapmanız lazım kayseri sporu 4.ncü büyük olarak sayarım o bütçe ile 48binlik stat yaptılar ts ne varsa sattı cebe indirdi statlarına bir çivi çakamadılar geçiniz.com
Merhaba arkadaşlar>>
ne 4.ncü büyüğü yahu kim uyduruyor bunları büyük olmak için büyük işler yapmanız lazım kayseri sporu 4.ncü büyük olarak sayarım o bütçe ile 48binlik stat yaptılar ts ne varsa sattı cebe indirdi statlarına bir çivi çakamadılar geçiniz.com
Ts büyükse göztepe daha büyük 😘
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Sakaryaspor fan club açılsın. ^^ 😜
Samsunspor'un Neyi Eksik 😜
Şalvarspor istiyoruz..

rofl.
Ps: seviyorum len bu çocuğu bir yunanlıda olsa kardeş gibi işte milletler arası sevgi saygı böyle karakterli kişiler sayesinde gelişiyor harika noktayı koymuşsun kuzum tebrikler muahhhhhhhh
Ps: seviyorum len bu çocuğu bir yunanlıda olsa kardeş gibi işte milletler arası sevgi saygı böyle karakterli kişiler sayesinde gelişiyor harika noktayı koymuşsun kuzum tebrikler muahhhhhhhh
hiç maç izlemiyomusunuz?
Hem para cebe gidiyo diyosunuz >> niye 3. sıradayız ??
ve siz 3 büyükler niye 4-5'lerde geziyosunuz?
hiç maç izlemiyomusunuz?
sen büyüklük kavramını 2008-2009 tablosuna bakıp sıralıyorsan ben topicten yol alırım sen yazmaya devam et güzelim 😁
C
Charles Darwin
⭐ 18y
Trabzon bi halta yaramaz 😎
İmza yaptık user'a geldi................
ps: şaka şaka 😁
ps: şaka şaka 😁
hiç maç izlemiyomusunuz?
sen büyüklük kavramını 2008-2009 tablosuna bakıp sıralıyorsan ben topicten yol alırım sen yazmaya devam et güzelim 😁
Madem öyle Ben Necmi Perekli,Şota Arveladze ve Fatih Tekke söyliyim. 3 Gol Kralı!
>>Eskilerden istiosanız 1975-81 arasını hatırlatırım.
1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1980-81, 1983-84 >> Süper Lig Şampiyonlukları
ps:açmıcaz diyebilirdiniz :?
hiç maç izlemiyomusunuz?
Madem öyle Ben Necmi Perekli,Şota Arveladze ve Fatih Tekke söyliyim. 3 Gol Kralı!
>>Eskilerden istiosanız 1975-81 arasını hatırlatırım.
1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1980-81, 1983-84 >> Süper Lig Şampiyonlukları
ps:açmıcaz diyebilirdiniz :?
Merhaba arkadaşlar>>
🍺
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap