Icerige atla
Extraloob

Trojan, Key-Logger, Screen Logger İçin Önerdiğiniz Program V

· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme
3
3nToX OP ⭐ 19y
Lütfen yardım ederseniz
charım çalınmasın diye dedbirleri arttırıyom Twisted Evil santam
18 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kaspersky kurmalısın bir de netlimiter kurarsan güzel olur Wink
stalebug
stalebug ⭐ 19y
yalnız bot kullanmıcaksan kur virüs programlarını bide parayla lisanslısını al cunku indirdiğin virüs prog. dada virüs oluor Twisted Evil
J
avg sapyware ve antivirüs ünü tavsiye ederim ..
O
Old School ⭐ 19y
Eyer botla kasıyorsan nod 32 hariç hepsini kullan örn kaspersky çünkü nod32 bota düşman Twisted Evil
M
Mighty ⭐ 19y

Eyer botla kasıyorsan nod 32 hariç hepsini kullan örn kaspersky çünkü nod32 bota düşman Twisted Evil

ne alaka nod32 ile bot dusmanlıgı 1 aydır kasıyorum ikisi bi arada extraokk
O
Old School ⭐ 19y

ne alaka nod32 ile bot dusmanlıgı 1 aydır kasıyorum ikisi bi arada extraokk

Kardeşim uydurma nod32 nin bota ne kadar sorun çıkardığını bilmiyoruz sanma Evil or Very Mad
M
Mighty ⭐ 19y
Ne yalan söyleyecem yaw alla alla kasıyor işte
O
Old School ⭐ 19y
Bırak ya senle polemiğe girerek vakit öldüremem
M
Mighty ⭐ 19y

Mr. Green

bak sen polemiğini yesinler.
O
Old School ⭐ 19y

Mr. Green

bak sen polemiğini yesinler.

HAHAHA ağlancak haline gül sen Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
Mighty ⭐ 19y
Biri şu çocuga nod32 ile isro nun sorunsuz çalıştıgını anlatsın
ufaklıklarla aram iyi değil junior kusura bakma başka bir abin anlatır şimdi sana Cool
O
Old School ⭐ 19y

Biri şu çocuga nod32 ile isro nun sorunsuz çalıştıgını anlatsın
ufaklıklarla aram iyi değil junior kusura bakma başka bir abin anlatır şimdi sana Cool

Benim isrodan bahsettiğimi ne biliyorsun ben t-bot açısından konuşuyorum...den element uydurma
M
Mighty ⭐ 19y
1)Sen önce terbiyeni bil sonra konuş ok Question Wink o lafını yedirirdim sana ama dua et sanal alem kahvekeyfi
2) Adamın t-bot kullandıgını nerden biliyorsun belki isro kullanıyordur. Bot genel bir terimdir yazanı yanlış yönlendirme sende hangi btla çalışmıyorsa onu yaz.
S
spyyy ⭐ 19y
elecktr10 saf saf konusma yaşını fazla belli etme
tbotla bırlıkte suan nod32 kullanıyorum (paralı tbot) nod32 ayarlardan amon ac ayarladan tarama dısı dosyaları sekmesını acıp ekle dıyıp sro_clienti ve tbot.exe eklersen hıcbır sorunun kalmaz ayrıca bunu forumda daha once vermıslerdı bilmem anlatabıldımmı Mr. Green Mr. Green
M
Mighty ⭐ 19y
Embarassed Arrow elektr10

uyumlu oldu kahvekeyfi
stalebug
stalebug ⭐ 19y
gerilim yok arkadaşlar headbang2ft9
J
juanito05 ⭐ 19y
senin hiç nod 32 nin nasıl çaloıştığından ve nasıl ayarlandığından haberin yok belli. Öncelikle Nod32 de bi ayar var onu çektiğin zaman sorunsuz bi şekilde tıkır tıkır kasıyor. O ayarı bi zahmey konuları araştırırsan görürsün nasıl yapıldığını. Yoksa Nod32 hariç hepsi deme. Önce biraz konulara göz atalım sonra yazalım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: