Lütfen yardım ederseniz
charım çalınmasın diye dedbirleri arttırıyom Twisted Evil santam
Trojan, Key-Logger, Screen Logger İçin Önerdiğiniz Program V
· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
kaspersky kurmalısın bir de netlimiter kurarsan güzel olur Wink
yalnız bot kullanmıcaksan kur virüs programlarını bide parayla lisanslısını al cunku indirdiğin virüs prog. dada virüs oluor Twisted Evil
J
Jason Walker
⭐ 19y
avg sapyware ve antivirüs ünü tavsiye ederim ..
O
Old School
⭐ 19y
Eyer botla kasıyorsan nod 32 hariç hepsini kullan örn kaspersky çünkü nod32 bota düşman Twisted Evil
Eyer botla kasıyorsan nod 32 hariç hepsini kullan örn kaspersky çünkü nod32 bota düşman Twisted Evil
ne alaka nod32 ile bot dusmanlıgı 1 aydır kasıyorum ikisi bi arada extraokk
O
Old School
⭐ 19y
ne alaka nod32 ile bot dusmanlıgı 1 aydır kasıyorum ikisi bi arada extraokk
Kardeşim uydurma nod32 nin bota ne kadar sorun çıkardığını bilmiyoruz sanma Evil or Very Mad
Ne yalan söyleyecem yaw alla alla kasıyor işte
O
Old School
⭐ 19y
Bırak ya senle polemiğe girerek vakit öldüremem
Mr. Green
bak sen polemiğini yesinler.
O
Old School
⭐ 19y
Mr. Green
bak sen polemiğini yesinler.
HAHAHA ağlancak haline gül sen Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Biri şu çocuga nod32 ile isro nun sorunsuz çalıştıgını anlatsın
ufaklıklarla aram iyi değil junior kusura bakma başka bir abin anlatır şimdi sana Cool
ufaklıklarla aram iyi değil junior kusura bakma başka bir abin anlatır şimdi sana Cool
O
Old School
⭐ 19y
Biri şu çocuga nod32 ile isro nun sorunsuz çalıştıgını anlatsın
Benim isrodan bahsettiğimi ne biliyorsun ben t-bot açısından konuşuyorum...den element uydurma
1)Sen önce terbiyeni bil sonra konuş ok Question Wink o lafını yedirirdim sana ama dua et sanal alem kahvekeyfi
2) Adamın t-bot kullandıgını nerden biliyorsun belki isro kullanıyordur. Bot genel bir terimdir yazanı yanlış yönlendirme sende hangi btla çalışmıyorsa onu yaz.
2) Adamın t-bot kullandıgını nerden biliyorsun belki isro kullanıyordur. Bot genel bir terimdir yazanı yanlış yönlendirme sende hangi btla çalışmıyorsa onu yaz.
elecktr10 saf saf konusma yaşını fazla belli etme
tbotla bırlıkte suan nod32 kullanıyorum (paralı tbot) nod32 ayarlardan amon ac ayarladan tarama dısı dosyaları sekmesını acıp ekle dıyıp sro_clienti ve tbot.exe eklersen hıcbır sorunun kalmaz ayrıca bunu forumda daha once vermıslerdı bilmem anlatabıldımmı Mr. Green Mr. Green
tbotla bırlıkte suan nod32 kullanıyorum (paralı tbot) nod32 ayarlardan amon ac ayarladan tarama dısı dosyaları sekmesını acıp ekle dıyıp sro_clienti ve tbot.exe eklersen hıcbır sorunun kalmaz ayrıca bunu forumda daha once vermıslerdı bilmem anlatabıldımmı Mr. Green Mr. Green
Embarassed Arrow elektr10
uyumlu oldu kahvekeyfi
uyumlu oldu kahvekeyfi
gerilim yok arkadaşlar headbang2ft9
senin hiç nod 32 nin nasıl çaloıştığından ve nasıl ayarlandığından haberin yok belli. Öncelikle Nod32 de bi ayar var onu çektiğin zaman sorunsuz bi şekilde tıkır tıkır kasıyor. O ayarı bi zahmey konuları araştırırsan görürsün nasıl yapıldığını. Yoksa Nod32 hariç hepsi deme. Önce biraz konulara göz atalım sonra yazalım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap