Icerige atla
Extraloob

Tr_McY_Tr killed Lord yarkan 7 (KİLİT LÜTFEN KISKANLAR ÇIKT

· 26 Yanıt · 2.3K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
A
angela OP ⭐ 19y

Yoksa bahanen party banmı ??? :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! Araştıralım detective detective detective kahvekeyfi kahvekeyfi hmm

AL SANA KANIT

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

al sana pt ban kanıtı adam özür dileye dileye nolmus. bide diyodun ben 7 değil 17 keserim diyodun. keserin harbi kesmek kolay bişey sadece bekle doğru zamanda doğru skill vur kolay. bende 7 den fazla kesebilrim ama artık bota bırakıp char kastırıyorum malum ugrasamam daha benim ve senin 7 den fazla kesmemeiz için okul açıldıgında bile oynamamaız gerekiiyor ama sen ne demiştim pre bitsin oyunu bırakıyorum . bakalım sözünü tutabilcenmi . 17 defa kesmek istedğine göre okul zamanında bile oynayacaksın yine sınıfta kalacaksın bence sakin ol. ve lütfen rica ediyorum kes abuk sabuk cvpler vermeyi . konu kapansın
A
angela OP ⭐ 19y
illa küfür edeyimdemi konu kilitlensin
R
RoyalFlush ⭐ 19y
helal olsun blader olarak lord kesmek her baba yiğidin harcı değildir zerk scroll olsa bile

ayrıca 74 lvl yaratıklara yatmasının tek bir sebebi vardır potu bitmiştirki arkadaşta öyle diyor zaten
A
angela OP ⭐ 19y
blade ile kesmedim yarkanı
A
angela OP ⭐ 19y
artık konunu kilitlenmesi için küfür e başlıcam. Evil or Very Mad
A
angela OP ⭐ 19y
al işte beni küçük düşürmeye çalıyo sanıyoki başarıyo kendi kendine bla bla bla . badboy hacm rica ediyorum kilitt

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: