server venice . kesilen alan arena (en çabuk öldüğü en zor kesilen yerde) keşke 2. zerki açmasaydım görüyosunuz 1 topu gitmiş yarkan ölmüş en fazla bu 2.zerkle 3 defa vurmsusmdur . yani bazı kişiler zerk scrolla kesti demesin. işte resim devamıda gelecek inş. pt kaliteli saygı değer arkadaslarada teşekkürler herkes şok oldu ^^ tabi farm yeni bitti . artık oyudadn zevk alma zamanı pvp thieflik uniqe beklemek ama 15 kar tatilinden sonra kapataam oyunu. haziranda devam inş.
- Resim Silinmiş.[/url
]
35 sn sürmedi
- Resim Silinmiş.
Tr_McY_Tr killed lord yarkan
· 6 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Tebrikler Her Türk Kesişinde Seviniyorum Oyunun kralı biziz Twisted Evil
Tebrikler
helal olsunn extraokk
Tbrk canın cok ıyı
X
XipeHocter
⭐ 19y
server venice . kesilen alan arena (en çabuk öldüğü en zor kesilen yerde) keşke 2. zerki açmasaydım görüyosunuz 1 topu gitmiş yarkan ölmüş en fazla bu 2.zerkle 3 defa vurmsusmdur . yani bazı kişiler zerk scrolla kesti demesin. işte resim devamıda gelecek inş. pt kaliteli saygı değer arkadaslarada teşekkürler herkes şok oldu ^^ tabi farm yeni bitti . artık oyudadn zevk alma zamanı pvp thieflik uniqe beklemek ama 15 kar tatilinden sonra kapataam oyunu. haziranda devam inş.
- Resim Silinmiş.[/url
]
35 sn sürmedi
- Resim Silinmiş.
Tebrikler Kanka Ben XipeHocter Bıraktım Veniceyi Neptune Geçtim .... Herkes Eziq Neptunde Ne Güzel Şuana Kadar Tiger Girl Kestim Very Happy 46 level Oldu Adam İnt çi Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap