Bi baktım sertaç hariboları kapmış bro isterim bir paket ona göre 😈 😈 bu müjdeyi verdiğim için :P

puahahahha adam CA'da bir banlandı kısmeti açıldı harbiden kısmeti açıldı yürü be toxi yeahhhhh makara:
kaç kg. kazandı bende katılayayım şuna ya :P

- Resim Silinmiş.
Görmüş ^^

- Resim Silinmiş.
Görmüş ^^
bende diyorum neden topice uğramadı 😁
Valla gençler ilk haberi Nina haberdar etti msn 'den, yoksa bugun kuraların çekileceği haberi görmüştüm face 'de ama unutmuşum tamamıyla .. Gitmiş facebook linki vermiş bana gir bak diye bi baktım son sırada adım yazıyor 😆 Paket bi gelsin de bakalım boyutuna göre gönderirim 😜
PS : 3 kardeşiz yani ona göre 😁 Kendim için beğenmemiştim çıkarsa onlaraydı maksat zaten de çıkacağını hiç beklemiyordum nese: nese:
Valla gençler ilk haberi Nina haberdar etti msn 'den, yoksa bugun kuraların çekileceği haberi görmüştüm face 'de ama unutmuşum tamamıyla .. Gitmiş facebook linki vermiş bana gir bak diye bi baktım son sırada adım yazıyor 😆 Paket bi gelsin de bakalım boyutuna göre gönderirim 😜
PS : 3 kardeşiz yani ona göre 😁 Kendim için beğenmemiştim çıkarsa onlaraydı maksat zaten de çıkacağını hiç beklemiyordum nese: nese:
puhaha adama fazla yüklendik demek istiyorki avucunuzu yalarsınız. :P
Bir biz kazanamadık hariboları :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap