Icerige atla
Extraloob

Toxicated Haribo kazandı yarısını bana göndersin :P

· 21 Yanıt · 3.1K görüntüleme
A
Avasin OP ⭐ 17y

Bi baktım sertaç hariboları kapmış bro isterim bir paket ona göre 😈 😈 bu müjdeyi verdiğim için :P
21 Yanıt
A
hayırlı olsun 😊 1 paket de ben isterim 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
puahahahha adam CA'da bir banlandı kısmeti açıldı harbiden kısmeti açıldı yürü be toxi yeahhhhh makara:
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Tebrikler. ^^
E
EliteTurk ⭐ 18y
Haribo yemiyeli çok oldu Sertaç bi avuç gönderde tadına bakıyim şunun. 😜

Gratz. nese:
A
Avasin OP ⭐ 17y
beyler beyler sakin herbirinize bi avuç gönderse bana bir paket göndermez ilk ben istedim 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kaç kg. kazandı bende katılayayım şuna ya 😜
E
EliteTurk ⭐ 18y
puahahahha adam CA'da bir banlandı kısmeti açıldı harbiden kısmeti açıldı yürü be toxi yeahhhhh makara:

Benim kısmetim ne zaman açılıcak bende CA da S-bot kullandığımdan alakasız banlanmıştım amaa. 😢 🙄

viewtopic.php?f=812&t=220401&start=0
A
Avasin OP ⭐ 17y
kaç kg. kazandı bende katılayayım şuna ya :P

1kutu içinde her türden tadımlık bir paket gönderiyorlar
S
SilentLord ⭐ 17y
Tebrikler bro (:
T
TheCombo ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Görmüş ^^
A
Avenger ⭐ 18y
Bize yine hüsran... 😜

Tebrikler. 🍺
T
TheCombo ⭐ 19y
bu arada sadece gruba katılmak yetiyo demi seçilmek için
A
Avasin OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
Görmüş ^^

bende diyorum neden topice uğramadı 😁
L
LordDamn ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.
Görmüş ^^

bende diyorum neden topice uğramadı 😁

biggrint1 biggrint1
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Valla gençler ilk haberi Nina haberdar etti msn 'den, yoksa bugun kuraların çekileceği haberi görmüştüm face 'de ama unutmuşum tamamıyla .. Gitmiş facebook linki vermiş bana gir bak diye bi baktım son sırada adım yazıyor 😆 Paket bi gelsin de bakalım boyutuna göre gönderirim 😜

PS : 3 kardeşiz yani ona göre 😁 Kendim için beğenmemiştim çıkarsa onlaraydı maksat zaten de çıkacağını hiç beklemiyordum nese: nese:
EXL | SRO | İŞKOLİK
E
EliteTurk ⭐ 18y
Valla gençler ilk haberi Nina haberdar etti msn 'den, yoksa bugun kuraların çekileceği haberi görmüştüm face 'de ama unutmuşum tamamıyla .. Gitmiş facebook linki vermiş bana gir bak diye bi baktım son sırada adım yazıyor 😆 Paket bi gelsin de bakalım boyutuna göre gönderirim 😜

PS : 3 kardeşiz yani ona göre 😁 Kendim için beğenmemiştim çıkarsa onlaraydı maksat zaten de çıkacağını hiç beklemiyordum nese: nese:

puhaha adama fazla yüklendik demek istiyorki avucunuzu yalarsınız. 😜
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

puhaha adama fazla yüklendik demek istiyorki avucunuzu yalarsınız. :P

😁 😁 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
K
KatilBamya ⭐ 16y
Bir biz kazanamadık hariboları 😄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bir biz kazanamadık hariboları :D

Valla benim bu gruptan haberim bile yoktu, Beğen butonuna tıklayalı da 1-2 ay bişey olmuştur / olmamıştır 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: