Start Training deyince bot savunma skiLLerini yapıyor fkt atağa geçmiyor..öyLece kaLeye doğru yöneLiyor ve bi yere takıLıp duruyor..
Çözümü var mı bnun?
Towntherad ready.!! (Hata)
· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
P
ProblemMaker
⭐ 19y
2 şey söylicem illaki bir hata vardır...bu nedenle ayarlarına bir tekrar bak skilleri tekrar yerleştir olmadı sil tekrar yükle derim mantıksız ama olabilri :=)
Sanırım kasıcağın yeri ayarlamamışsın. Kasıcağın yere elinle gidiyorsan eğer oraya git ve bot menüsünde solda Training Place'de ki " Get current coordinates " e basarak kasıcağın yeri belirlersin. Bir önemli ayrıntı ise Radius'tur ( Get current coordinates üstünde ). Onuda 10-100 arası bir rakam yaparsan güzel olur. Kasma alanının uzunluğu yani. ( Örn: 20-50-70-80 )...
scriptinde hata olabilir
2 şey söylicem illaki bir hata vardır...bu nedenle ayarlarına bir tekrar bak skilleri tekrar yerleştir olmadı sil tekrar yükle derim mantıksız ama olabilri :=)
skiLLerimin yerLeri doğru..fkt yinede atak yapmıyor..teşekkr ederin yinede ProbLemMaker 👍
Sanırım kasıcağın yeri ayarlamamışsın. Kasıcağın yere elinle gidiyorsan eğer oraya git ve bot menüsünde solda Training Place'de ki " Get current coordinates " e basarak kasıcağın yeri belirlersin. Bir önemli ayrıntı ise Radius'tur ( Get current coordinates üstünde ). Onuda 10-100 arası bir rakam yaparsan güzel olur. Kasma alanının uzunluğu yani. ( Örn: 20-50-70-80 )...
Ewt kasacağım yere elle gdiyorum ve bi script kullanmıyorum..Dediğin Trainig Place deki Get current cordinates e de bastım kasmak istedğim yerde ama savunma skillerini yapıp ''Towhthread ready'' hastası veriyor..
teşekkr ederim mehmetii 👍
eee..başka fikri oLan yok mu yaw..Adminim..ModeratörLerimm birde siz bakın yaw 😄
sbot ayarlarından ekran görüntüsü at hemen bakayım sorun nerede görelim.
tmm adminim hmen gnderiyorum
Adminim.Koydum Ben Fotoğrafı 😄 🍿
script seçmemişsin ki 😄
Şu ana kadar hiç script kuLLanmadım ki.. 😄
Çok bot kuLLandım ama scriptLe uraşmıyodum hiç kaLeye döndüğünde kendim NPC lere gdiyordum ve kasma aLanına koyup botu başLatıyordum..
Neyse demekki bunda öLe oLmuyo 😄
Artık bi script kullanmanın zmanı geLdi 😈
Çok bot kuLLandım ama scriptLe uraşmıyodum hiç kaLeye döndüğünde kendim NPC lere gdiyordum ve kasma aLanına koyup botu başLatıyordum..
Neyse demekki bunda öLe oLmuyo 😄
Artık bi script kullanmanın zmanı geLdi 😈
Her ayar yaptıktan sonra Save'e basmayı unutma. 😊 Umarım sorunun bir an önce çözülür.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap