Icerige atla
Extraloob

Towntherad ready.!! (Hata)

· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme
B
baramir1907 OP ⭐ 18y
Start Training deyince bot savunma skiLLerini yapıyor fkt atağa geçmiyor..öyLece kaLeye doğru yöneLiyor ve bi yere takıLıp duruyor..

Çözümü var mı bnun?
13 Yanıt
P
2 şey söylicem illaki bir hata vardır...bu nedenle ayarlarına bir tekrar bak skilleri tekrar yerleştir olmadı sil tekrar yükle derim mantıksız ama olabilri :=)
M
mehmetii ⭐ 18y
Sanırım kasıcağın yeri ayarlamamışsın. Kasıcağın yere elinle gidiyorsan eğer oraya git ve bot menüsünde solda Training Place'de ki " Get current coordinates " e basarak kasıcağın yeri belirlersin. Bir önemli ayrıntı ise Radius'tur ( Get current coordinates üstünde ). Onuda 10-100 arası bir rakam yaparsan güzel olur. Kasma alanının uzunluğu yani. ( Örn: 20-50-70-80 )...
D
DreaMakeR ⭐ 17y
scriptinde hata olabilir
B
baramir1907 OP ⭐ 18y
2 şey söylicem illaki bir hata vardır...bu nedenle ayarlarına bir tekrar bak skilleri tekrar yerleştir olmadı sil tekrar yükle derim mantıksız ama olabilri :=)

skiLLerimin yerLeri doğru..fkt yinede atak yapmıyor..teşekkr ederin yinede ProbLemMaker 👍

Sanırım kasıcağın yeri ayarlamamışsın. Kasıcağın yere elinle gidiyorsan eğer oraya git ve bot menüsünde solda Training Place'de ki " Get current coordinates " e basarak kasıcağın yeri belirlersin. Bir önemli ayrıntı ise Radius'tur ( Get current coordinates üstünde ). Onuda 10-100 arası bir rakam yaparsan güzel olur. Kasma alanının uzunluğu yani. ( Örn: 20-50-70-80 )...

Ewt kasacağım yere elle gdiyorum ve bi script kullanmıyorum..Dediğin Trainig Place deki Get current cordinates e de bastım kasmak istedğim yerde ama savunma skillerini yapıp ''Towhthread ready'' hastası veriyor..

teşekkr ederim mehmetii 👍
B
baramir1907 OP ⭐ 18y
eee..başka fikri oLan yok mu yaw..Adminim..ModeratörLerimm birde siz bakın yaw 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sbot ayarlarından ekran görüntüsü at hemen bakayım sorun nerede görelim.
B
baramir1907 OP ⭐ 18y
tmm adminim hmen gnderiyorum
B
baramir1907 OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

işte byLe 🍿
B
baramir1907 OP ⭐ 18y
Adminim.Koydum Ben Fotoğrafı 😄 🍿
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
script seçmemişsin ki 😄
B
baramir1907 OP ⭐ 18y
Şu ana kadar hiç script kuLLanmadım ki.. 😄

Çok bot kuLLandım ama scriptLe uraşmıyodum hiç kaLeye döndüğünde kendim NPC lere gdiyordum ve kasma aLanına koyup botu başLatıyordum..

Neyse demekki bunda öLe oLmuyo 😄

Artık bi script kullanmanın zmanı geLdi 😈
M
mehmetii ⭐ 18y
Her ayar yaptıktan sonra Save'e basmayı unutma. 😊 Umarım sorunun bir an önce çözülür.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: