Icerige atla
Extraloob

Townda NCP ye takılma sorunu

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Q
quaresma OP ⭐ 19y
Merhabalar, benim şöyle bir sorunum var; Charım normal kasıyor potu flan bitince retun basıp şehre gidiyor ama npclerde sorun yaşıyor. bazı npclerde takılıyor bazı npclere giremiyor çıkamıyor. giriyor bişey almadan bekliyor vs. bu sabah batım birinin stalına girmiş duruyo :-) Charın çantasında boş yer var parada var yeterince. botla ilgili ne sorunum var yardımlarınız bekliyorm.
14 Yanıt
J
JawBreaker ⭐ 18y
Ekran çözünürlüğünü 1024*768 yap.NPC ekranlarını oynatma. 😉
Q
quaresma OP ⭐ 19y
Ekran çözünürlüğünü 1024*768 yap.NPC ekranlarını oynatma. ;)

çözünürlügüm hep öyle zaten ve npc ekranları ile hiç oynamıyorum. başka biryerlerde ne hata olabilir.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Settings ekranından SS ekler misin?
Q
quaresma OP ⭐ 19y
tabi ekliyorum hemen. diger konuya bir bakarmısınız ben ekleyene kadar. sbot anlatım
Q
quaresma OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

char demin hotana gitti ve tüm herşeyi aldı yaptı hızlıca. atcıda takıldı bekliyor atcıda. atcıyı tıklayıp npcyi açmadı bişey yapmadı duruyo 5 dk dır.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Settings ekranında hata yok gibi.Botu yeniden ayarlamayı dene.
F
fener1907 ⭐ 19y
Benim de arada oluyordu öyle sorunlar sbot etkinken yolunda saptırmaya felan calısınca oluyor Ama bende düzeliyordu Sen bir sil yükle istersen.
Q
quaresma OP ⭐ 19y
teşekkürler deniyecegim.
F
fener1907 ⭐ 19y
Yardımcı olabilidiysem ne mutlu bana...
Q
quaresma OP ⭐ 19y
arkdaşlar botu sildim yeniden kurdum herşeyi yaptım niye aynı. herşey çok iyi sadece atçıda takılıyor hotan atcıda. atcıya gelince önünde duruyo hiç bişey yapmıyor sayfa flan açmıyor açmayada çalışmıyor. :S yardım lütfen
Q
quaresma OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

use current cordinates kutucugu işaretliymiş bende. diger seçenegi seçtim. yani hazırlamış oldugum scripti kullan kasmaya giderken. herkeze teşekkürler. sizinde işinize yarar bu SS
Z
zeki_ce ⭐ 18y
arkdaşlar botu sildim yeniden kurdum herşeyi yaptım niye aynı. herşey çok iyi sadece atçıda takılıyor hotan atcıda. atcıya gelince önünde duruyo hiç bişey yapmıyor sayfa flan açmıyor açmayada çalışmıyor. :S yardım lütfen

Çözüm değil ama ufak bir öneri.
Atçıda elle 50 at 50 HGP ve 100-150 recovery kit al ve bota atçıdan bişey aldırma.
Birkaç gün yetecektir herhalde.
Her seferinde elle kendin al.Böylelikle bot atçı npcsine girmez direk kasma alanına gider.
P
Phantoso ⭐ 18y
ben botsuz oyundayken bankaya takılıp kalıyordu en sinir olduğum şey full time ESC basıyordum çıkıyor ama geceleri zor olur kesin çözüm lzm 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: