Icerige atla
Extraloob

Town2Down - Beta

· 95 Yanıt · 17K görüntüleme
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
Uzun süredir üzerinde çalıştığım projeyi , beta yapıp sizlerin de önüne sürmekten büyük keyifalıyorum.

-Program internette bulunan dosyalar ve bu dosyaları aramaya çalışan kullanıcılar arasında bir köprü niteliğinde.

-Birçok program,oyun,film gibi içeriklere hızlıca erişim yapılabilir.

-Programlar ve oyunlar cracklidir. (( Bunun için lütfen bana yorum yazmayın. Çünkü ortalıka binlerce bu işi gören site var. İçerikler o sitelerden alınacak zaten.)

-Birçok fonksiyon çalışmaktadır.

-Bulduğunuz hataları bu başlık altından yazarsanız müthiş olur.

* Şimdi; bari bişey yapacaksan adam akıllı birşey yap, gibi yorumlara açığım. Her türlü eleştirinizi gönül rahatlığıyla dile getirebilrisiniz.

Teşekkürler.

Beta:
http://www.2shared.com/file/9035372/6d07b9a4/T2D_Beta.html

Alternatif:
http://rapidshare.de/files/48660976/T2D_Beta.zip.html
95 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
😱 kimleri görüyorum.
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
Bu sitede benim emeğim, ve sitenin bendeki emeği çoktur.

Herşey için teşekkürlerimi, sürgüleşmiş dil ve ağzımla değil, sizleri seven kalbimin sonuna kadar açık kapılarıyla söylüyorum.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bro bu proje bitsin bak gör dünya town2down kullanacak muhteşem olacağına inanıyorum daha önceden indirmiştim zati şimdi aktif olarak kullanmaya başlıyorum canımcım çok teşekkürler.

Ps : topic tarafımdan global yapılmıştır ❤️
V
volkanka ⭐ 17y
Ellerine sağlık.
Gayet güzel gibi görünüyor.
Denemek lazım 😉
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
bro bu proje bitsin bak gör dünya town2down kullanacak muhteşem olacağına inanıyorum daha önceden indirmiştim zati şimdi aktif olarak kullanmaya başlıyorum canımcım çok teşekkürler.

Ps : topic tarafımdan global yapılmıştır ❤️

Teşekkür kelimesinin sınırlarına ulaştığı an bu andır. 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bu bir dönüş sinyali mi acaba ? 🤤
I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y

Aslında ben hiç gitmedim, saklı kapılar arkasında yine PS'nin başında burdaydım. 😜
Q
Quxera ⭐ 19y
Tapılacak adamsın. ^^
I
Beklediğim kişiden beklediğim kalite bir program , sınırları zorlar bu program eline sağlık ❤️
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Aslında ben hiç gitmedim, saklı kapılar arkasında yine PS'nin başında burdaydım. :P

İyi şeyler olacak o zaman 💃
E
eLempTRa ⭐ 18y
oh be sonunda ilkercindik kalitesiyle bir program daha 😄 eminimki çok iyi yerlere gelir bu program 😄 yapan belli en azından güvenirlik sonsuz 😄 eline emeğine sağlık xD
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
hoşgeldin adaş.
Q
Quattro ⭐ 19y
Sonunda ilkercindik kalitesiyle bir program daha eminimki çok iyi yerlere gelir bu program yapan belli en azından güvenirlik sonsuz eline emeğine sağlık

👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Uzun süredir üzerinde çalıştığım projeyi , beta yapıp sizlerin de önüne sürmekten büyük keyifalıyorum.

-Program internette bulunan dosyalar ve bu dosyaları aramaya çalışan kullanıcılar arasında bir köprü niteliğinde.

-Birçok program,oyun,film gibi içeriklere hızlıca erişim yapılabilir.

-Programlar ve oyunlar cracklidir. (( Bunun için lütfen bana yorum yazmayın. Çünkü ortalıka binlerce bu işi gören site var. İçerikler o sitelerden alınacak zaten.)

-Birçok fonksiyon çalışmaktadır.

-Bulduğunuz hataları bu başlık altından yazarsanız müthiş olur.

* Şimdi; bari bişey yapacaksan adam akıllı birşey yap, gibi yorumlara açığım. Her türlü eleştirinizi gönül rahatlığıyla dile getirebilrisiniz.

Teşekkürler.

Beta:
http://www.2shared.com/file/9035372/6d07b9a4/T2D_Beta.html

Alternatif:
http://rapidshare.de/files/48660976/T2D_Beta.zip.html

reklam alanına bayıldım bro 😘 ❤️ 🍺
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Muhteşemsin...
B
BoOoOS ⭐ 17y
Lime Wire nin Daha gelişmişi. Herkezin işine yarıyacak bir program teşekkürler.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
program müthiş çalışıyor tek olması gereken ; bu program kurulunca bir town2down klasoru açması lazım sonra indirilenler orada olmalı programın kullanıcıları o klasorden her programa ulaşabilmeli 😘

buyurun kurdum yenisini muhteşem çalışıyor 🤤

I
Ilker Cindik OP ⭐ 19y
Reklam alanının biri zaten sana rezervasyon merak etme 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Program yakıyor win7 ayrı bir yakıyor Okan abi 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: