tam oyuna giriyorum 1-2saat oynuroum sonra torque ile ilgli hata raporu gelio ve car dc yiyo neden oluyor bu. bu hata yüzünden günde en az 6kere oyuna girmek zorunda kalıyorum yrdm pls
Torque acil yardım
· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
anlıyan birisi yokmu full hata raporu gelio göndersemde gönermesemde dc
_
_C3ribR4L_
⭐ 19y
bendede aynı sorun var ya bir bilen yokmu
bende runtime error hatası veriyo yardım eden biri pls
tam oyuna giriyorum 1-2saat oynuroum sonra torque ile ilgli hata raporu gelio ve car dc yiyo neden oluyor bu. bu hata yüzünden günde en az 6kere oyuna girmek zorunda kalıyorum yrdm pls
Aldığın hata SilkSerrender hatası ise yapacağın şey şudur Silkroadın özelliklerden dosyasına girip ordaki Dump klasörünün içindeki tüm bilgileri silip tekrar Silkroad klasörünün içindeki SilkSerrender.exe nin ismini tamamiyle değiştirirsen bu dc yemen büyük oranda azalır.
Aldığın hata SilkSerrender hatası ise yapacağın şey şudur Silkroadın özelliklerden dosyasına girip ordaki Dump klasörünün içindeki tüm bilgileri silip tekrar Silkroad klasörünün içindeki SilkSerrender.exe nin ismini tamamiyle değiştirirsen bu dc yemen büyük oranda azalır.
cok saol
Önemli değil.
yaptım 1gün boyunca hic olmadı ama bugün tam 4kere oldu
Torque yasaklandı.Kullanmasanız iyi olur...Deneme sürelerinize bakıp banlanabilirsiniz...
Ps:Bende kullanıyorum ama stal çarıma 🙄 😆
Ps:Bende kullanıyorum ama stal çarıma 🙄 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap