Icerige atla
Extraloob

Torque 2.1 [ Clientless ] LEGEND IV+ [Güncel] 1.210

· 443 Yanıt · 71K görüntüleme · Sayfa 15 / 23
Yanıtlar
Y
yasinkral ⭐ 17y
Kardeş Bnde girio Normal Ama O ilerideki dolma yerinde dolmuo ???
E
erkmena ⭐ 17y
ben de bi şey soracaktım.herhangi bir servera bu progamla girdiğimizde oyuna kendimiz girebiliyor muyuz?
C
CgnOck ⭐ 19y
ben de bi şey soracaktım.herhangi bir servera bu progamla girdiğimizde oyuna kendimiz girebiliyor muyuz?

program girince size select character dicek o zaman sağ üstten istediğiniz charın ismini seçip select > swap client de o direk chara giricek.
M
mentino ⭐ 19y
s.a evt oyuna giriyor fakat now loading bölümünde öle kalıyor oyuna giremiyor
T
TwiLighT ⭐ 18y
s.a evt oyuna giriyor fakat now loading bölümünde öle kalıyor oyuna giremiyor

7-)Login ekranı dolmayanlar şunu yapsın sorun kalkar: WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/Hosts buraya girin sonra Host dosyasini Not Defteri ile açın orda GNWTJoymax diye bişi yazar ve IP numarası olur... varsa onlari silin duzelicektir.. Gene Olmassa windows update yapıcaksınız...
D
bendede logın ekranı dolmuyordu o dosyayı not defteriyle yani hosts.bak dosyasını içinde GNWTjoymax diye bişey yazmıyor önerebileceğiniz bişey varmı bunun dışında?
C
CgnOck ⭐ 19y
guild ve union amblemlerini göremiyoruz. bu konuda bir çözüm yolu var mı?

yardım??
E
emc ⭐ 18y
Autologin sistem geldiğinden beridir. Artık Torque çalışmıyor. Çözümü var mı ?
E
EviLQin ⭐ 19y
Arkadaşlar otomatik pt kabul etme seçeneği varmı:S
T
tetrancyus ⭐ 17y
s.a arkadaşlar ben hepinizin sorusuna cevap veriyim ilk önce bu program hepinizin bildiği gibi bi illegal programdır kullanmamanızı tavsiye ederim ama siz bilirsiniz bu programda en fazla 3 çara girebilirsiniz serverin gözükmemesi programa bağlı değil biraz beklemen gerek altta Connecting Login the server yazması gerekmekte ondan sonra gelir serverler eğer gelmezse internetinde sorun vardır..Disconnect vermesi yoğun deneme olduğundan ve netiniz yavaş olmasından kaynaklanabilir eğer hızlı girmek istiyorsanız tavsiyem en az 5 tane açın ve aliasları hep aynı yaparsanız sorun olmaz yine dener programın şifresi ise http://www.extraloob.com

Hepinize iyi günler dilerim iyi oyunlar size tavsiyem yinede fazla kullanmayın ama siz bilirisniz..:)
M
Metover ⭐ 18y
Zaten Kullanamıyoruz Ki ☕
E
ethem5858 ⭐ 18y
1,201 ile uyumlumu halen calısmaktamı??
T
tetrancyus ⭐ 17y
bilmiyorum benimki şu an 1.201 ile çalışmıyo hehralde 😄
E
EviLQin ⭐ 19y
Sever bosker çalısıyor fullken malesef ^^
S
sedaa ⭐ 17y
sro ver 1.201 sro torque güncel lensin lütfen çok lazım oluyodu imkanım olsa pre alırım ama yok lütfen ser 1.201 vers. güncelleyin dc verip duruyo 1 kere deneyip dc veriyo
T
tetrancyus ⭐ 17y
arkadaşlar allah kahretsin ki benim oyunda 95lwl bow çarım çalındı bana bi şifre olsa yeter bu exchange hack falan diyolar bi yardım edinde lütfen alıyım şu çarımı..
E
EviLQin ⭐ 19y
hacklendi ise alamazsın unut derim 😉
F
FoundeR ⭐ 18y
Sen bir harikasin ya ellerine kollarina sağlık 🍺
T
tetrancyus ⭐ 17y
kim harika ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: