Icerige atla
Extraloob

Topun sahibi Çocuk

· 5 Yanıt · 2.2K görüntüleme
P
Prada OP ⭐ 19y
Topun sahibi olduğu için istedikleri her yerde oynar. şişko olur genelde ama kalkıp forvete geçer , herkese posta koyarlar karşı geleni 'Top benim oynatmıyorum' diyerek sahadan atar, kuralları o koyar faullere o karar verir Kapitalizmin en kral örneğidir 🎅 Ve bu şahsiyetleri sevende olmaz hiç sırf Topun hatrına kanka çekerler 😈

Annesinin oğlum eve gel diye bagırması maçında bitiş düdüğüdür 😈
5 Yanıt
L
Liu ⭐ 19y
çoçukluğumda bizzat yaşadığım bir olaydır . . .
anne bağırır
-oğlum çapuk eve gel
çocuk
-tamam anne geliyorum
arkadaşlar
-kanka gitme ya oynuyoruz
çocuk
-annem çağırdı gitmem gerek
arkadaşlar
-gitme ya
Anne
-oğlummmm ! çabuk gel eve
-çocuk
hemen alır topu eline eve gider
arkadaşlar
-lan iyi ki bi topu var bıraksan nolurdi ki ve daha sı arkasından konuşurlar ...
Q
Quensis ⭐ 19y
Top bakkala kaçıp rafları dağıttığında veya huysuz teyze nin evinin camını kırdığında Bakkal amca veya Teyze'nin "keseyimmi topunuzu" "Lütfen topumuzu kesme" diyaloğu sırasında en ön safta yer alan çocuk.
T
Tarantella ⭐ 19y
Topu bostana,bakkala veya bir evin camından içeri girdigi zaman onu almak için ugraşacak ve yaşlı teyzelerin dırdırlarını biricik topu için dinleyecek ve de ne olursa olsun topunu geri almaktan vazgeçmeyecek olan çocuk modeli.

ps: atan alır kuralı bir tek burası için geçerli değildir.
topu kaçıran çocuga küfür ve hakaret yagmuru başlar.
L
Leet1 ⭐ 19y
Maça Kimin Girip Girmemesine Karar Verirler. Top Tehlikeye Düştügü Zaman(Camdan İçeri girme durumu Vs)İstedigi Küfürü Edebilir Karşı Tarafın Karşılık Verme gibi Bir durumu yoktur Yoksa oyundan Atılır.Ve Yaşı ondan Büyükler Karşı takıma Giremez Sen büyüksün Diye dışlanır.Ama kendi takımına geldiginde Hemen Alınır Vs. 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: